-
si eu am citit ceva despre asta si se pare ca pozitiile din serps nu sunt afectate, doar pr-ul. mie la absolut toate site-urile - vreo 10 - pe care vindeam link-uri prin linkworth mi-a scazut pr-ul la 2, cele care aveau 4 au scazut la 3 acum vreo saptamina, doua, cele care aveau 3 ramasesera neschimbate. azi imi apare pr2 la toate insa traficul este acelasi, inclusiv pozitii in top 3 pt. cuvinte cu milioane si zeci de milioane de rezultate. stiind ca cei mai multi se orienteaza dupa pr cind cumpara lin-uri s-ar putea ca google sa impuna un fel de "filtru/penalizare", sa scada pr-ul voit, pt. a ne face imposibila vinzarea de link-uri. spre ex. eu sunt sigur ca in urmatoarea luna nu voi mai vinde nici-un link, poate doar celor care nu vor mai verifica cum sta site-ul meu la pr ori celor cunoscatori care se vor orienta dupa vechimea site-ului, autoritatea... pe de alta parte nu voi avea de suferit cu site-urile mele, trafic, pozitii in rank... am in continuare...
-
Momentan google ne tine in suspans
Sa vedem cand va fi noul PR update ce schimbari vor aparea mai ales in SERPS ca acolo conteaza toata treaba ...
-
pai cred ca a inceput,majoritatea DCurilor arata 0 indexed pages si 0 backlinks:)
-
mda, la mine la fel arata 0 pe linie, dar nici o schimbare in PR la nici un DC
-
Dog eat dog!
YouTube a fost prins vanzand linkuri: a scazut la PR3. Way to go Google!
-
Eu nu sunt de acord cu google si cu regulile lor monopoliste.
De cate ori ati primit mail ca ati fost inscris in directorul x sau y? Asta ce insemana ca daca directorul ala e penalizat sunteti si voi?
Sau daca pune cineva linkuri catre siteurile mele insemana ca le cumpar?
Google vrea doar sa castige mai multi bani din adwords si sa blokeze pe cat posibil alte vanzari de reclama. O sa devina monopol si o sa ne spuna si cand si unde trebuie sa ne cac*** si la ce ora. Doar ca sa castige el cat mai multi bani.
-
What, YouTube a vandut linkuri? :)) Pai YouTube nu este detinut de Google? Prin scaderea de PR pentru YouTube s-a aratat ca Google este impartial. Pana la urma PR este un indicator derivat care este mai mult sau mai putin corelat cu pozitia in SERP si caruia i s-a aplicat o corectie. Importanta ramane pozitia in SERP.
-
ca tot veni vorba ... t a g s p a g e . c o m avea pr 6 inainte
-
haotik, atata timp cat toti foplosim Google..monopol sau nu..ei fac regulile.
Nu vrei sa folosesti Google..axeaza-te pe alte SE`s.
c_n_m, credeai ca ai inteles, nu e vorba de PR, ci de trust. Google tine cont de trust, indicat de PR.
Google nu bate in PR, PR-ul e doar un numar...doar ca cei care au obtinut un anmit PR au obtinut si trust, ceea ce nu ar fi trebuit sa se intample.
-
Cei care ati zis ca ati fost deindexati: vindeati link-uri, metode mai "neortodoxe" de link building, sau ceva asemanator?