Stie cineva cam in cat timp abandoneaza google incarcarea unei pagini?
In cazul meu, din cauza unei interogari (un xml request), dureaza cam 5-10 secunde pana la incarcarea paginii.
Versiune printabilă
Stie cineva cam in cat timp abandoneaza google incarcarea unei pagini?
In cazul meu, din cauza unei interogari (un xml request), dureaza cam 5-10 secunde pana la incarcarea paginii.
De ce nu faci un cache la datele care le iei din xml? (sau adresa depinde de cautarea utilizatorului).Citat:
Originally posted by Bruzli
[b]Stie cineva cam in cat timp abandoneaza google incarcarea unei pagini?
Din pacate nu pot face cache, datele se modifica in functie de mai multi parametri pe care nu-i pot controla.
Google abandoneaza o pagina daca dureaza mai mult de 5-7 secunde incarcatul.
Spun din experienta doar :wink:
Nu cred ca e pusa corect problema ...
Conteaza cat KB citeste dintr`o pagina nu cat timp ...
cât citește... probabil maxim 100KB
dar e important și timpul de așteptare... doar nu o să stea la infinit dacă nu găsește in scurt timp pagina
Este pusa corect. Google citeste (teoretic, dupa cum se afirma la guidelines) 100 KB maxim.Citat:
Originally posted by GExGE
[b]Nu cred ca e pusa corect problema ...
Conteaza cat KB citeste dintr`o pagina nu cat timp ...
Am pagini si de 200 KB indexate corect.
Nu recomand a se depasi 150 KB (in cel mai rau caz).
Daca hosting-ul merge prost si pagina se incarca cu 0 la -13 kilobiti, aici intervin cele 5-7 secunde. Intelegi ?
Chiar discutam cu geosoft de asta ieri dupa masa de limita maxima posibila de 100k.
Un exemplu de pagina indexata partial:
http://216.239.59.104/search?hl=ro&q=cache...re+Google&meta=
Exact :D
O sa-i incerc sa-i trimit partial din pagina, ca sa-l tin ocupat pana primesc rezultatul de la query. Sa vad ce iese.
pagina aia indexată de la softpedia are exact 100KB
...ea având inițial cam 160KB
Daca imi aduc eu bine aminte, la publionline.ro aveam indexate pagini mai mari de 100 de kilo.
Numai bine!
Se pare ca Google a inceput sa indexeze pagini si de peste 200k.
Insa doar in anumite cazuri (site-uri)
Detalii: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=25701