ai cautat in toate paginile???? (Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 435.000.000 pentru director web. (0,07 secunde) )
Versiune printabilă
Da.
Am dat sa afiseze cate 100 pe pagina. Si imi gaseste cam 8 pagini. Nu sunt pe niciuna.
Asta mi se pare ciudat. Macar de eram pe ultima pagina.
Pentru viteza Google nu afiseaza decat primele 1000 de rezultate dintr-o cautare. Dincolo de aceste 1000 nu poti vedea ce se afla, dar mai sunt milioane de site-uri.
mariuslmm - se pare ca inca nu stii ce e aia seo = optimizare pt motoarele de cautare = tehnici specifice on si off page pentru a clasa o pagina mai bine in SERPs pentru un anumit KEYWORD.
Google nu indexeaza dupa cuvant cheie, ci dupa site, iar mai apoi, folosind algoritmii proprii, rankeaza fiecare site dupa importanta lui.
Mai citeste pe aicea si ai sa vezi cat de usor e.
Ben Boingeanu
Eu te cred si probabil nu ma pricep asa ca tine la seo. Dar daca tot te-ai obosisit sa imi raspunzi poate imi dai si un raspuns, nu asa general cum ai facut-o.
Totusi suntem vre-o 3, 4 persoane aici care am vorbit pana acum si au incercat un raspuns mai la obiect.
Apropo: am citit si pe forum si nu e chiar asa simplu pe cat zici tu. Daca era, nu mai intrebam de nebun aici.
mariuslmm - imi cer scuze, postul de mai sus a fost scris intr-un ton foarte calm... tu m-ai perceput alt fel...
pt a stii ce trebuie sa faci - se discuta pe tot forumul - optimizare - vezi mic ghid de optimizare si restu articolelor deschise;
Merci.
Tot citesc forumul de cateva zile si o citesc in continuare.
Era o curiozitate si am intrebat aici il legatura cu subiectul asta.
mariuslmm, ceea ce nu ai inteles tu din spusele lui Ben, e ca, citind cat de cat forumul, ti-ai fi dat seama ca o concurenta de 435.000.000, nu o poti depasii cu un site nou, asa, cu una cu doua.
Sper ca ai inteles acum aluzia. :)