-
Salutare Robert! Aici nu este "arătat cu degetul". Este o chestie de bun simț pentru că activăm în același domeniu de activitate. Dacă cineva din afară găsește o astfel de companie cu un astfel de website, pot spune -"ce de cacao sunt companiile SEO din România!". Un website slab poate fi un website normal. Un website de genul acesta este o pată urâtă pentru companiile SEO din România. Nu poți scrie pe website - "suntem cei mai buni din Români" și website-ul tău este un dezastru.
-
Singurul lucru cu care sunt deacord cu tine este ca da, e de porc sa te dai "Cel mai bun din Romania". Altfel, raman la parerea mea. Ma doare in cot de ce face concurenta mea. Nu e treaba mea sa ii critic, nu ma dau mai bun decat ei, prefer sa scot in fata calitatile mele, nu defectele lor.
-
Vezi bine că în imagine nu există URL, către website. Nu ai de unde să știi despre care website este vorba. Ma deranjat că am primit un email de la ei și spuneau acolo că este cea mai bună companie din România. De curiozitate am testat website-ul.