Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Web.dev, Audit SEO Google

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit Web.dev, Audit SEO Google

Ce părere aveți de web.dev? V-ați testat website-urile cu această unealtă?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

atat webdev cat si pagespeed insight calculeaza speddscore-ul pe baza datelor colectate de lighthouse. Aceeasi marie cu alta palarie.

Da, e o jucarie ok, care te poate ajuta sa corectezi deficientele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

PageSpeed Insights și Lighthouse sunt două instrumente Google, pentru măsurarea performanței paginilor web. Încercarea de a decide cu care ar trebui să vă auditați website-ul poate fi confuză.

Ar trebui să cunoaștem fondul ambelor instrumente, diferențele dintre ele și momentul în care ar trebuie să le folosești.

Principalele diferențe sunt că PageSpeed Insights, se concentrează pe metricele de performanță. Lighthouse măsoară lucruri suplimentare în ceea ce privește performanțele unui website, pentru a corela rezultatele.

PageSpeed Insights, a folosit un motor de analiză diferit de alte instrumente furnizate de Google. Acest lucru a dus la rezultate inconsistente, deoarece scorurile din PageSpeed Insights vs Lighthouse și TestMySite, au fost întotdeauna diferite.

Lighthouse este un instrument automat pentru sursele deschise pentru analizarea diferitelor aspecte ale unei pagini web precum performanța, dar și elemente suplimentare precum SEO și accesibilitatea.

Pe măsură ce Lighthouse verifică performanța, Google a decis să facă din Lighthouse motorul de analiză a performanței pentru PageSpeed Insights.

Aceasta înseamnă că dezvoltatorii pot primi aceleași recomandări de la toate instrumentele Google, pe care le folosesc și sunt mai bine informați pentru a optimiza elementele care încetinesc un website.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    34

Implicit

Google establishes metrics for building fast sites, releases ‘Core Web Vitals’ Chrome extension. de aici

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu sunt de părere că ar trebui să ne ocupăm de eliminarea erorilor care apar la testele cu aceste instrumente Google. Analizând evoluția instrumentelor de testare Google, începând cu PageSpeed Insights și finalizând cu instrumentul de pe web.dev, înclin să cred că se va face o triere a website-urilor, datorită performanței.

În ultimul an, am modificat majoritatea website-urilor pe care le dețin și am încercat să am un procent de optimizare bun, sau foarte bun. Am observat că website-urile noi, au o indexare mult mai rapidă dacă sunt bine optimizate la nivel tehnic.

90%, din website-urile pe care le dețin sunt dezvoltate pe platformă WordPress și uneori, din cauza temelor proaste este aproape imposibil să optimizezi un website.

Eu cred că ar trebui să respectăm cerințele Google, pentru că este posibil ca unii dintre noi cu website-urile neoptimizate, să aibă de suferit din cauza poziționării în organic.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Astăzi am găsit ceva foarte curios! Am văzut în decursul anilor foarte multe website-uri slab optimizate și este normal pentru că nu poți rezolva problemele la orice model de website. Astăzi însă am găsit cel mai prost website din România! Grav este că website-ul respectiv este activ în domeniul SEO și asta dă foarte rău, chiar foarte rău. Compania asta are o grămadă de "experți", în SEO.

OK, unii vor spune că dacă ai un website slab optimizat nu prea contează dar să arate în halul acesta, este jenant! Așa website slab nu am mai întâlnit!! Chiar 2 la performanță?

optimizare-slaba.jpg

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Am testat cu webdev, dar probabil preia datele de la Google, pagespeed insights. Obtin acelasi scor.

web.dev.JPG

Chiar 2 la performanță?
    Depinde si ce are pe site, de exemplu adsense sau alte reclame scad mult scorul.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.814
    Putere Rep
    35

Implicit

Unul din site-urile mele da aceleasi rezultate , sper ca nu de el este vorba

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Este o companie SEO. Scriam mai sus că pentru un website care nu prezintă servicii de optimizare SEO, să aibă un procent mai slab. Nu toată lumea pune accent pe asta cu toate că este greșit. Nu trebuie să ai 100% dar totuși, compania respectivă vinde SEO! Este imposibil să nu poți optimiza un website, să fie cât de cât acceptabil.

PhoeniXman, nu cred că ai website mai slab decât ăla. Poate la performanță, dar restul?

Mihai_Is, indiferent de câte imagini, reclame, etc., ai pe website, există modalități de optimizare. Mai ales dacă folosești WordPress. Grav este când folosești Elementor. Plugin-ul ăsta este un dezastru și o companie care vinde SEO, ar trebui să știe.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Guys, serios acum, care este rostul sa aratam cu degetul la ce fac concurentii? Nu mai bine se concentreaza fiecare pe ce stie sa faca mai bine, fara a aduce in discutie ce slab este x sau y? Pe bune acum, daca vine la mine un provider care infiereaza concurenta in loc sa imi explice care sunt avantajele mele daca as lucra cu el, in secunda doi am incheiat discutia. My 2 cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. audit seo
    De fanseo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd January 2020, 12:09
  2. Audit SEO
    De Nichita în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd February 2016, 00:39
  3. Concurs audit SEO
    De ZimZum în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th October 2015, 23:55
  4. Audit SEO, voi cum il faceti?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th July 2012, 08:29
  5. SEO Audit
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 12th March 2009, 10:46

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •