Din cate stiu eu, chiar acest forum avea rank 5, acum are 4. In general nu am observat decat penalizari nu si urcari in rank.
Versiune printabilă
Din cate stiu eu, chiar acest forum avea rank 5, acum are 4. In general nu am observat decat penalizari nu si urcari in rank.
Nu tin minte sa fi avut PR 5..dar poate stii mai bine.
Eu am vazut urcari in rank.
Fiecare vede ce vrea....
Se misca totusi ceva cu PR-ul asta, si la mine a crescut un site de la 3 la 4 pe majoritatea DC-urilor, in plus si la site-urile cu care face linkexchange s-a observat modificari partiale de PR.
da ciudat tare, pana acum am avut la Papucei.ro PR 0 pe toate paginile, acum prima pagina a ramas cu 0 si celelalte au 2...
SIGUR a fost si update de PR, insa unul mai ciudat si nu conform asteptarilor noastre/sau a unora dintre noi; se pare ca a fost DOAR la anumite site-uri, desi altele la care s-a lucrat (poate mai mult, e si cazul meu) si aveau ceva IBL cu PR pe ele, nu s-a intamplat nici o schimbare.
La fel, nu am obs.nici o schimbare in PR la pagini din interiorul site-ului.
In cazul meu, s-a intamplat la un sigur site, care era de departe cel mai vechi; la celelalte, nimic nou.
La mine aproape nici o schimbare pe index pages, la nici un site.
Foarte ciudat.
Foarte ciudat...am ramas cu PR0 pe index...unele pagini au PR3...PR2..nu mai inteleg nimik...si majoritatea IBL sunt spre index :confused:
Ce am observat azi, este ca www.live.com a sarit de la 0 la 8 :D
Mda....ciudat rau google asta. O singura schimbare am avut in primele zile de update la unul din site-uri care avea pr4 si a coborat la 3. Ma asteptam la aceasta depunctare, dar in rest, nici la cele cu pr 0 si nici la cele cu pr mare nu am observat nici o miscare. Foarte ciudat, probabil e un pr update de durata, sau e unul doar partial, altfel nu imi explic.
La www.distractielamax.com am tot pr 0 (ma asteptam la cel putin 4) dar in schimb la http://www.distractielamax.com/index.php?p=home am pr 2 ... iar la www.distractielamax.com/forum care lam facut cu 2-3 saptamani inainte de update are tot pr 2, nu inteleg de ce la domeniul direct a ramas 0 ... foarte ciudat. La alte situri cu mai putine bl am urcat la pr 3 sau 4 si aici a ramas asa...
PR-ul asta am impresia ca a fost tare sucit. Multa lume se planga ca nu s-a updatat cum trebuie (sau cum se asteptau).
Ca sa verifici PR-ul ce folosesti ? Daca folosesti vreo extensie pentru firefox s-ar putea sa ai surprize. Si eu ma miram la un forum cum de are PR0 pe prima pagina si PR1 pe alte pagini din interior, dar asta pentru ca foloseam o extensie pentru firefox. Cand am facut interogarea pe serverele de la google imi aparea 0 peste tot.
Poate pentru ca nu se mai da asa mare importanta indexului, ci (si) paginilor interioare.
Here we go again:
PR update 25.1.2007
Si un exemplu: http://livepr.raketforskning.com/?u=...a.blogspot.com
Off ... da, intradevar s-au produs niste schimbari :( eu din pacate am scazut de la 4 la 3 sau chiar la 2 pe unele pagini...
Am obs. si eu azi schimbari de PR pe unele site-uri; inclusiv la pagini interioare.
Unele au primit 4 pe index.
E clar...
Cred ca nu mai trebuie sa monitorizam atata PR-ul.... Cei de la Google se joaca/testeaza alte chestii, iar comunitatea le da prea multa atentie.
Oricum, optimizarea pe cuvinte tine mai mult de BL-uri corecte si optimizarea onpage facuta calumea.
Ben are dreptate. Un PR mare e bun, da rnu rezolva totul.
Apoi, Google e in continua miscare. Ceea ce inseamna ca in curand e posibil ca tot ce stiam..sa nu mai fie valabil.
Si nu e prima data la Google.
Am observat si eu miscari. Un salt neasteptat de la PR4 la PR6. Insa nu ma bucur prea devreme. Mai astept sa se linisteasca apele :)
eu azi am observat salt de la 0 la 2...
nu conteaza PR asa mult..e normal...dar sunt niste updaturi ciudate si incep sa cred,ca se lucreaza si pe partea de algoritmi,nu numai PR.
vedem cu ce ne uimeste google in continuare...e misto jocul asta...de aia si ne place :)
Azi 26 ian. 2007 am observat noi modificari la ibls si chiar la PR.
La smart-lotto am ajuns la PR 4 de la 5. Urcare un site de la PR 0 la PR 5 desi e domeniu nou de cca. 3 luni.
Modificari ale nr. de ibls la site-urile mele si ale cunoscutilor (scaderea nr. de ibls mai exact).
Schimbari usoare in clasamente la cautari.
Se pare ca abia ieri pe 25 ian. se vede ca e update in masa la google, sau poate sunt ultimele retusuri inainte de final.
Si eu am observat scaderi la BL, cam la jumatate din valoarea de la inceputul acestui "dans" al lui google... ce-o fi o fi, ce mai conteaza acum...
Eu aveam la inceput 708, au crescut la 1420 si acum am 558 :O
Macar daca le-ar lasa pe alea mai valoroase ;)
Si PR s-a facut 4 pe toate DC-urile (era 3 pe cateva).
ooo daa 26.01 altshop creste de la 3 la 4
da.. da fost ceva update pe euro-pariuri.ro de la PR0 am urcat la PR3 si la
smart-hosting.ro pag interioare au avut de 2 sapt pr2 indexul PR0 iar acum in 24 ian indexul a primit PR3 :rolleyes:
ceva sigur a fost...
eu nici nu stiu ce sa mai cred... aveam un site cu pr 5, dar pe care nu il mai promovasem de mult, cei cu predictii spuneau ca va ajunge la 3, dar a ramas la 5. Actualul meu site a crescut la pr 5. In schimb, pe toate celelalte site-uri am avut surprize. cele care aveau pr2 au acum pr3 (desi am mai lucrat din cind in cind la promovare, adica le-am mai inscris in cite un director), insa doua site-uri cu pr 0, la care am lucrat foarte putin (chiar uitasem de ele) au acum pr4. Ar trebui sa incep sa le bag in seama mai mult
Ieri am vazut si eu, pe un site de-al meu de la 0 la 3 varianta cu www si de la 0 la 2 cea fara www, deci 5 in total:O
Nu se aduna :D. Iti recomand sa citesti pe forum linkurile cu www si cele fara, ca sa vezi cum sta treaba la ele. Cauta.
pa papucei.ro au scazut bl de la 200 la 37 insa a crescut pr de la 0 la 4
Mult mai bune 37 de ibl-uri de calitate decat 200.
In schimb mai ai ceva de rezolvat. Cel putin asta se vede in Google acum.