e un dans total si ametitor si la mine. la fiecare refresh urc sau cobor, chiar daca acesta e facut la interval foarte scurt de timp. sunt curios cat va dura morisca asta si (pe) unde voi ajunge cand se stabilizeaza.
Versiune printabilă
e un dans total si ametitor si la mine. la fiecare refresh urc sau cobor, chiar daca acesta e facut la interval foarte scurt de timp. sunt curios cat va dura morisca asta si (pe) unde voi ajunge cand se stabilizeaza.
mda...iar se joaca astea cu nervii nostrii :))
miscari mari la cateva siteuri si micute la cateva .. draq mai intelege ceva? Cred ca e prea devreme sa tragem concluzii
La mine scade si urca cateva pozitii zilnic, dar se mentine pe prima pagina.
confirm si eu, sunt miscari foarte mari la site-urile noi ,si ceva mai mici la site-uri cu vechime.
Oricum,un lucru este cert exista fluctuatii de la o ora la alta.
Ne poti spune ce ai lucrat la site-uri? Erau sau nu emd-uri? Ce fel de link-uri ai adus, daca ai adus?
Teoretic trebuie sa mai astepti cateva zile, e posibil sa apara sau nu. Eu am un site care de pe 11 a ajuns pe 28 si 41 :)) Asa sta de aseara, pe 2 pozitii cu index:)
Sa-mi fie rusine dar nu cunosc "emd-uri", ce inseamna?. Linkuri vin din cateva directoare, articole, continut pe blog, dar si cateva linkuri de pe site-uri cu autoritate (gen pr 6, pr 4) si social (youtube, fb, twitter, g+)
Asa ma gandeam, sa astept dar ma uimeste ca s-au dus toate cele trei site-uri (home page-ul care nu este de gasit nici in primele 1.000 de rezultate).
Acum 2 saptamani unul din site-uri disparuse complet (repet, doar home page, celelalte linkuri secundare erau neatinse). Ulterior a aparut in prima pagina locul 3, iar acum... gone! :|
L.E: E drept ca domeniile nu prea au implinit nici macar 1 an
EMD-urile sunt domeniile Exact Match
Ce observ eu este urmatoare chestie: Domeniile noi au urcat in draci, iar cele vechi ( domeniile ), fara schimbari, sau chiar mai jos decat precedentele pozitii.
Legat de intrebarea ta ce inseamna un EMD .
Exact Match Domain -adica domeniu care se potriveste perfect cu expresia cheie care vrei sa o promovezi.
Exemplu:
domeniu tau: haineblana.tld
ancora: haine blana ( expresia care vrei sa o promovezi pentru domeniul tau )
Am facut dublu post, va rog sa imi stergeti acest reply.