Press release!
Versiune printabilă
advertorialele pentru siteuri mari se pot numi si "BUZZ" :) - oricum atat timp cat tii anchor textul sub control (keyword match pe la 30% din punctul meu de vedere) si nu faci link building "ca-necatul" ci il faci PLANIFICAT si RELEVANT- atunci totul e safe.
Eu nu sunt de acord. Daca google penalizeaza un site de advertoriale, NU are legatura cu %, e pur si simplu penalizare de "unnatural links". De obicei se penalizeaza both sides, adica si cel care vinde (shop) si cel care cumpara (shopper).
Poti sa ai si 0.1% anchore pe money keyword, tot iti vine warring.
EU VA RECOMAND, sa scrieti ceva content fara link-uri, fie ca aveti un blog plin de advertoriale, sau un director de advertoriale (aici mai greu).
Pentru cei cu directoare, cereti 3 articole, din care doar 1 sa contina link-uri. GREU, dar daca vrei link gratis, atunci nu ai ce sa faci. Macar poti spune ca site-ul nu isi ia penalizare, ca pana la urma, tot oferi un serviciu gratis, de ce ti-ai primii si penalizare?
Daca iti vine mail-ul, ce faci? Scoti linkurile sau renunti la site.
ai perfecta dreptate, eu imi expusesem opinia doar din perspectiva shopperului...
Press pe naiba. Astia mici inca prelueaza stiri de pe site-uri mari = cei mari primesc link (poate natural) dar de pe trust slab. La ei nu conteaza. Daca facem noi astia mici asa ceva, pe noi ne arde (vezi doamne ca avem linkuri de proasta calitate). Mereu aceeasi chestie. De ce nu e egal tot? Nu cred ca un site mare e Ok dpdv a linkurilor.