am facut unele modificari la site-ul meu, am renuntat la platforma osscomerce si am trecut la wordpress si acum la o cautare pe google, site-ul meu nu mai apare in motorul de cautare google!
daca poate sa ma ajute cineva rog frumos!
Versiune printabilă
am facut unele modificari la site-ul meu, am renuntat la platforma osscomerce si am trecut la wordpress si acum la o cautare pe google, site-ul meu nu mai apare in motorul de cautare google!
daca poate sa ma ajute cineva rog frumos!
Eu l-am gasit, este mai jos.
Daca ne-ai lasa un nume de site poate nu ne-am mai chinui sa ghicim si am putea sa te ajutam ;)
Ai schimbat ceva la site ? desigur platforma asta dus la o serie de modificari privind densitatea de cuv, schimbare pe index, structura de linkuri, etc, apare cand cauti site.ro ?
tine cont ca noi nu suntem chiar toti ghicitori in serp sau avem viziuni (catodata mai vad stele, verzi) asa ca ....vezi tu ce e de facut
ps. a disparut in serp de acum de cand te-ai inscris pe seopedia?
Eu zic ca daca ai renunta la online va aparea din nou in google.
Hai sa o luma pe rand, ai schimbat platforma, deci ai schimbat si url, deci automat apar erori 404 si google este derutat,
Ai schimbat structura site-ului, link-urile catre paginile interne nu mai sunt utile si google a reactionat
Ai o alta densitate de cuvinte cheie, un alt text si implicit e un alt site pentru google
Ai verificat daca la noul site nu ai pun noindex sau nofollow pe undeva? ai verificat robots.txt?
nu apare cand cauti site.ro:((
Doar timpul te poate ajuta, vezi poate ai fost penalizat si de asta ai disparut din index, scrie in google site:Nume Site si daca nu apare nimic atunci esti penalizat. Si data viitoare incearca sa lasi linkul domeniului.