Salutare,
Nu am mai postat de mult pe forum, dar am mai aflat lucruri interesante , cateva din ele :
- Am vb cu cineva care lucreaza pentru un motor de cautare ceh (50% market share ) , care mi-a dat cateva ponturi interesante :
- anumiti algoritmi sunt activi numai pentru query-urile cu X+ cautari ( cand pentru cele mici nu sunt suficiente date)
- stiu ca erau niste teste aici pe forum, cu CTR-ul, adica hai sa cautam toti ceva si sa dam click pe rezultatul X, el zicea ca ei au un algoritm care influenteaza serp-ul atunci cand un utilizator cauta ceva care a mai cautat in trecut, si da click pe acelasi rezultat .
Alte supozitii interesante : google (dar si altii ) zic ca semnalele din GA nu sunt folosite in SERP, si cred ca este adevarat pentru ca google nu are date despre toate site-urile , dar totusi exista un lucru pe care il au toate site-urile in comun ( si nu e adsense ), browserul folosit de vizitatorii sai, astfel prin google chrome , google ar avea destule date relevante pentru toate site-urile ( bineinteles, query-uri importante/ trafic mare ) .De asemenea cu disavow, ne stricam singuri jocul :) .
Mai multe despre astea si despre London Affiliate Conference pe blogul lui Daniel : London Affiliate Conference: Ionut Neagu - SEOArch Blog - Strategii & Tehnici de Optimizare SEO | SEOArch.ro