@filip aia e cautare brand. Pe prima pagina sunt doar 7 rezultate daca nu ma insel.
Versiune printabilă
@filip aia e cautare brand. Pe prima pagina sunt doar 7 rezultate daca nu ma insel.
O chestie ar fi ca are url in titlu. Nu am mai vazut la altii sa puna www,emag.ro in titlu, sau link spre un produs.
Din aceasta cauza si rezultatele alea.
Am vazut, dar tot 7 rezultate am si la aceeasi cautare dupa siteul meu. Am observat ca mai toate domeniile "mai mari" intorc 7 rezultate la o cautare de genul asta. Asta sa fie indicatorul ca esti considerat brand de G ?
Sincer imi vine greu sa cred ca siteul meu ca si alte cateva pe care le-am incercat sunt considerate branduri.
Dupa ce Google a anuntat ca acum apar mai putine rezultate pentru un cuvant, am observat rezultate si mai ciudate decat inainte.
Pentru un keyword long tail cu 200,000 cautari pe luna rezultatele sunt cam asa:
1. Post de pe siteul meu
2. Post de pe siteul meu
3. Categorie de pe siteul meu
4. Post de pe alt site X
5. Post de pe alt site X
6. Youtube
7. Youtube
8. Post de pe alt site X
9. Post de pe alt site X
10. Post de pe siteul meu
Practic pe toata pagina sunt 4 rezultate de pe un site de-al meu, 4 de pe inca un site si doua de pe Youtube. Pe paginile urmatoare mai apar multe rezultate de pe cele doua siteuri.