Mi-au zburat doua situri in gool..initial pe pozitia 40-45 si apoi ..nowhere
EMD uri amandoua, erau de un an constant pe pozitia 8-9, relativ putine linkuri si cateva articole de calitate pe ele.
..trafic ZERO acum.
Versiune printabilă
Mi-au zburat doua situri in gool..initial pe pozitia 40-45 si apoi ..nowhere
EMD uri amandoua, erau de un an constant pe pozitia 8-9, relativ putine linkuri si cateva articole de calitate pe ele.
..trafic ZERO acum.
Dar de emd-urile noi ce puteti spune?
Eu am ceva rezultate. Site-ul din semnatura e facut pe 25 septembrie, parca. cateva link-uri, 1-2 articole. Dupa 9 zile ajunsese deja pe locul 10, pentru "telefoane samsung". Dupa exact 14 zile a ajuns pe 8. De atunci, danseaza: cand pe 8, cand pe 9.
Alte experiente?
Vlad, vad ca esti pe 3 pe "telefoane samsung" in numai 3 saptamani:) Sunt 17 milioane de rezultate pe cautarea aia. Daca vrei sa facem niste teste contacteaza-ma pe PM, facem un schimb de experienta.
referiotr la EMD update, se vb din ce in ce mai mult despre Low Quality EMD - si se confirma faptul ca EMD-urile veritabile nu au fost afectate
BDW, care este feedback-ul vostru referitor la ahrefs.com - in ultima luna a ratat peste 30-40 de linkuri pe care le-am obtinut pe site-uri cu o autoritate foarte buna, in timp ce majesticSEO le vede ...
referitor la ahrefs.com si majesticseo ambele rateaza diferite link-uri, nu pot parsa chiar tot, nu au resursele google, fiecare are anumite avantaje
cognitiveseo mi se pare cel mai corect si rapid la linkurile noi.
ontopic: am pierdut un site sambata :(
Un EMD mi-a urcat doua pozitii, pana pe locul 1. Concurenta a cazut 3-4 pozitii. Promovare “light”...inscris in cateva directoare si adaugare de anunturi (cu si fara link).
Referitor la ultimul pinguin si efectul din serps.
Pe google.ro la cautarea loto, au disparut cativa concurenti cu site-uri romanesti dar apare pe locul 8 un site portughez (in lb. portugheza) si pe 10 un site cu extensie .ee (care nu-mi dau seama in ce limba e scris) deci va dati seama ca rezultatele returnate de G sunt varza.