@body-porkul. Ti-am dat reputatie pozitiva( ca sa nu mai avem discutii), acum te rog sa nu mai postezi in topicul asta! Merci
Versiune printabilă
@body-porkul. Ti-am dat reputatie pozitiva( ca sa nu mai avem discutii), acum te rog sa nu mai postezi in topicul asta! Merci
La mine totul e ok pana acum. Nise: pantofi dama, bilete de avion, televizoare; toate siteuri afiliate pe domenii internationale exact match. Nu m-am bazat pe linkuri, ci pe optimizare on-page.
Sper ca nu vor fi caderi de genul 100 de pozitii. Nici nu ar avea logica de fapt. Ah, o inversare de pozitii cu un site vechi, un brand de publisher, era chiar de asteptat. O sa fac si eu update.
Revin cu o actualizare:
EMD de care ma ocup si care a cazut vineri de pe locul 12 pe locul 570, iar sambata pe 762, incepe parca sa isi revina. Acum il vad pe locul 400, poate pana miercuri sau joi, revine in top 100, asta ca prim pas de recuperare.;)
Ciudat este ca de vineri nu i-a scazut traficul decat cu 10%, locul lasat liber de google privind traficul, a fost luat imediat de bing (75%) respectiv yahoo (25%).
intre pozitia 100 si 10000 nu este nici o diferenta pentru tine
Si la mine se misca lucrurile, de pe approx 200 pe 120 ... Sunt sigur ca isi revine cum a facut si ultima data
Specificati tara!
Observ de ieri oscilatii ale pozitie unui site afectat de aceasta modificare de +/- cateva zeci de locuri in cautari insa nu am reusit performanta sa scad sub pozitia 300. Asadar, nici o modificare de luat in seama pana acum. :(
Deci nu mai posta inutil.
Sunt curios cum o sa afaceteze update-ul subdomeniile pe care google le vede domenii defapt. Adica, cum o sa calculeze exact match pentru:
asigurari.seopedia.ro
cazare.seopedia.ro
auto.seopedia.ro
laptop-ieftin.seopeadia.ro
......
Aici e alta problema destul de majora!