Ce stiti de update Page Rank? Am doua site-uri care au luat PR3, astazi, in rest nici o miscare. Stiti ceva?
Versiune printabilă
Ce stiti de update Page Rank? Am doua site-uri care au luat PR3, astazi, in rest nici o miscare. Stiti ceva?
Așa se pare! Și eu am sărit cu blog-ul personal de la 2 la 3. Acum, am de verificat o mulțime de site-uri, cred că este update pagerank sigur!
Guys, de ce deschideti un nou thread, cand exista deja unul dedicat acestui subiect? : http://forum.seopedia.ro/google/1006...pdate-118.html
Rog un moderator sa le uneasca.
Exact, chiar se intampla! Un alt website avea zero acum 10 minute si acum are 3.
Am verificat peste 10 site-uri si nici o schimbare pana in prezent. Mai astept sa vad daca apare ceva ca mie greu sa cred ca nici unul nu va creste sau va scadea.
Se pare ca da, intr-adevar este update. Spre deosebire de "glumele" de la updateurile trecute, de data asta observ ca schimbarile sunt normale.
Observ ca la site-urile cu Page Rank, nu sunt modificari, poate urmeaza. Google, este torusi glumetz! Un domeniu cu o pagina si doua randuri de text a luat PR2. O alta curiozitate - un domeniu redirectionat care a avut PR4, a ramas fara PR si acum a primit 3. Domeniile noi de o luna, au luat toate 3. Sunt curios daca site-urile care au sarit data trecuta de la PR0, la 5 sau 6, vor ramane cu acelasi PR, sau vor avea scaderi.
Am prins PR 2 la subdomeniul din semnatura (vechime aprox. o luna)
Mie mi-au dat pr 4 și 3 la câteva siteuri penalizate de Panda acum o săptămână și aveau 0 până azi. Ce să mai zic?...
Site-urile noi au primit PR 2 si 3, cele vechi au ramas "blocate".
si eu am primit PR 1 pentru un director web pe subdomeniu, care avea 0 inainte.
in rest, la site-urile cu pr nici o modificare
eu am primit pr 1 la site-ul din semnatura.. slabut zic eu :)
este PR update, "trendul" pare a fi crescator, fie au ramas la acelasi pr fie au crescut
Confirm si eu update-ul. Pt site-urile noi s-au dat (ca de obicei) pagerank-uri mai mult decat normale, insa deja e ceva obisnuit. Pt cele vechi, din ce-am verificat, a ramas la fel
E un update putin mai ciudat, inainte aveam PR4 la toate paginile unui site, acum indexul a revenit la PR5 dar paginile interne au scazut cu 2 puncte deci la PR3.
La cautari, paginile interne cu PR mai mic sunt mai sus decat indexul.
Celelalte site-uri au ramas la acelasi PR.
In cazul meu un site de PR0 a primit PR1 pentru index si PR2 pentru cateva pagini interioare noi, care nu linkuri catre ele...
La mine nici-o schimbare momentan.
am un domeniu vechi care are practic pagina goala. A crescut de la 0 la 2. pcpro.ro
Nu toate vechi au ramas blocate, unul de 3 ani, fara multa munca, poate deloc, de la 3 e la 4, iar cele vechi cu trafic au ramas pe 3.
E ciudat rankul, cel de pr 4 nu cred ca isi merita pozitia...
O situatie sintetica asupra update-ului de PR recent.
Am insumat valorile PR pentru 277 de siteuri si a rezultat 408.
Anterior suma a fost de 394. Deci o mica crestere (408-394=14), cum se intampla in mod normal, ceea ce arata ca a fost un update ce s-a dorit a trece fara valuri. ;)
Cele 277 siteuri sunt gazduite pe 226 Ip-uri din 165 clase C distincte si 99 clase B diferite.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update:
Pentru 700 de siteuri:
- Suma noua PR: 1099
- Suma veche PR: 1143
- 527 ip-uri unice
- 369 clase C diferite
- 185 clase B distincte
Culmea este ca simultan a avut loc si update-ul de PA de la SEOmoz :))
Am mai spus ca suspectez SEOmoz ca fiind tool Google
SEOmoz = Google = niet, PA se face automat, n-are nici o treaba cu google PR
nici o schimbare la mine domeniu din martie dar cu multa vreme in urma primisem 2 nu shtiu cand cu mult timp in urma
vad o schimbare la ibl-uri in google ... A mai observat cineva?
Stiu ce inseamna ibl, dar nici eu n-am inteles ce treaba are cu subiectul thead-ului.
Pr update! , au aparut schimbari inca de ieri noapte.
Eu nu vad nicio modificare..Si am un site la care chiar ar trebui sa fie modificari intrucat are o gramada de backlink-uri.
Confirm si eu update-ul si, totodata, pot sa ma felicit pentru predictie: Ne paste un update de Pagerank
E intr-adevar PR update. Am observat cateva schimbari pe unele site-uri de pe .com, insa nicio schimbare la site-urile personale (de pe .ro).
Pe ro am luat o gramada de pr 3 si pe com ceva pr2 de la 0.
Si eu am luat 2 la 2 site-uri si mi-a scazut la unul de la 3 la 1 in rest nimic.
Confirm si eu update-ul. Mi-a scazut un singur site de la 4 la 3, in rest la fel si cateva site-uri noi au luat pr 2.
Nicio modificare la mine pe cele 4 siteuri
Da, este un update... dar din ce observ, e doar pt site-urile noi, care n-au prins celelalte update-uri. Poate cineva confirma/infirma? Eu m-am uitat asa rapid pe cateva site-uri mai vechi si nu s-a modificat nimic
update-ul are loc tot deodata sau poate sa dureze 1-2 zile?
76 de siteuri monitorizate, nici o modificare o-O
Am primit pr si pe site-uri vechi de 4 ani, credca dureaza ceva mai mult update-ul asta, am vazut schimbari inca de ieri noapte.Citat:
Da, este un update... dar din ce observ, e doar pt site-urile noi, care n-au prins celelalte update-uri. Poate cineva confirma/infirma? Eu m-am uitat asa rapid pe cateva site-uri mai vechi si nu s-a modificat nimic