Studiu Google Panda update
As vrea sa fac un studiu legat de update-urile Panda. Daca in cazul Google Pinguin treaba e clara (exces de linkuri cu acelasi ancore), in cazul Panda exista numai nelamuriri.
As dori sa fac un research legat de site-urile penalizate. Sunt convins ca toate au ceva in comun insa nu am destule "mostre" pentru a trage o concluzie.
As dori ca cei care aveti site-uri penalizate de catre Panda (oricare dintre update-uri) sa imi trimiteti pe PM linkul site-ului afectat, data update-ului care l-a lovit, bounce rate-ul, numarul de pagini vizitate / vizitator, locatia sitemap-ului pentru google, numarul de vizitatori inainte si dupa penalizare si orice alte detalii (eventuale modificari efectuate dupa penalizare).
Daca aveti continut copiat, va rog sa nu imi trimiteti site-urile. :)
Sunt interesat de toate detaliile legate de site-urile afectate. Am nevoie de minim 10 site-uri pentru a putea avea un sample reprezentativ.
Voi reveni cu o concluzie a studiului, daca va exista una.
Asadar, va astept cu site-urile problematice (afectate doar de catre Panda) pe PM. :)
LE. Puteti posta direct aici site-urile voastre, am presupus (probabil eronat) ca unii doresc confidentialitate pentru site-urile afectate.