Mai fratilor, eu sunt singurul care vede zilele astea rezultate cel putin ciudate in google? Sunt schimbari majore pentru cateva din cuvintele cheie care ma intereseaza... site-uri ce n-au nimic cu optimizarea sunt nr1....
:confused:
Versiune printabilă
Mai fratilor, eu sunt singurul care vede zilele astea rezultate cel putin ciudate in google? Sunt schimbari majore pentru cateva din cuvintele cheie care ma intereseaza... site-uri ce n-au nimic cu optimizarea sunt nr1....
:confused:
La rezultate, eu unul n-am vazut modificari; sapta.trecuta in schimb, am obs.ciudatenii la IBL Google, ca nr.au ramas la fel dar ca si continut s-au schimbat in proportie de 50%...
si eu am vazut schimbari majore, mie mi-a crescut radical traficul
In mod normal..dupa cum arata unele grafice, ieri ar fi trebuit sa fie un cutremur.
Probabil e pe "vine".
Dar nu e neaparat...Google a mai avut miscari de genul asta recent...
CADOURI
pana acum 3 zile eram nr 1 si pe ro si pe com.
Google iz sukc.
De cateva zile e acelasi site pe primele 2 pozitii la cautarea dupa programul tv. DECE?!
Totusi, vizitatorii nu prea au scazut...
Se intampla ceva, dar cred ca e vorba doar de niste fluxuri de date care se vor aseza in cateva zile. De exemplu, acum sunt in Titulescu si exista diferente majore fata de anumite rezultate din Baba Novac. Treaba asta tine mai mult de hardware, de propagarea datelor, si mai putin de vreo schimbare a algoritmului. Eu zic sa nu va alarmati, sa verificati si din alta locatie rezultatele si sa asteptati cateva zile pana se reaseaza apele. Cine stie ce s-a intamplat.
Weasel, Kevinro, este exact ce-mi doream sa aud. I-am intrebat pe toti daca vad ceva ciudat si toti ma asigurau ca totul e ca ieri sau ca acum o luna...
Ptr. ce zice Kevinro trebuie sa vezi un Data Center Search rezultatele fiind diferite de la locatie la locatie, provider, etc.
Pozitia pentru "cadouri" fluctueaza intre 7 si 9.
Dar asta e altceva.
Pe 15 ar fi trebuit sa existe ceva, dar se pare ca se lasa asteptat. Oricum...la site-urile pe care le urmaresc am observat fluctuatii de ranking la unele cautari. Fluctuatii masive. Pe 14 ocupau locuri bune, pe 15 -16 scaderi enorme. Azi, 17 cand am reverificat..totul e cum a fost...cu unele imbunatatiri, asteptate.
Cred mai avem de asteptat...deci rabdare.
kevinro ™
Google, in ultimii ani, in fiecare toamna a facut schimbari ce au miscat piata si au isterizat organizatiile ecommerce care tot anul pompasera bani in SEO.
Sa se intample asta acum? Parca e prea devreme....
Pai..anul asta Google a avut (cam) multe de facut.
Cine stie ce ne mai asteapta.
Pana acum 2-3 zile apaream in .ro pe pagina 2 acum sunt pe la sf pagini 3. Cadouri de la fungift vad ca mie imi apare pe pozitia 4 in .ro - asta asa informativ :) ca vad ca sunt discutii legate de locatie.
:O Acum am obs. ca sunt nr.2 pt. un key phrase chiar relevant (pe .ro) din 6mil.rezultate (preponderent rez.in eng.). E vorba de o combinatie de 2 cuvinte (nu cele din semnatura) care exista si in engleza, pana acum eram in a n-spea pagina, nici nu speram sa am legatura cu ea in 1-2 ani...
Shit happens; dar nu cred ca o sa dureze, cel putin in cazul meu...:confused:
Si eu SPER sa nu dureze :)
To Oana: Welcome... poate faci o vizita si pe aici.
:)) uni sunt multumiti cu chestia asta.. me too
S-a linistit... nu?
la mine nu, ori au inceput sa dea rezultate "optimizarile" mele :))
La mine, se pare ca da (am ramas acolo, adica bine ;)); de 2 zile aceleasi rezultate si acelasi DC din rezultatele returnate (inainte de asta, rezultatele variau zilnic, chiar si DC-urile - search din aceeasi locatie).
Personal, inca nu cred ca vor ramane asa; mai vedem, sapt.asta-cealalta....
Pe .com vad totusi niste scaderi destul de mari dar si urcari...."inimaginabile" pentru site-ul pe care il urmaresc.
Ramane de vazut...
Toate aceste schimbari care apar frecvent pe google se datoreaza update-urilor acestui motor de cautare, ma refer la sistemul de algoritmi. Ganditi-va ca cei de la google se laudau ca folosesc peste 500 mil variabile pentru a asigura o relevanta de calitate / inalta. Ii inteleg pe optimizatori, dar ii sfatuiesc sa optimizeze in interesul si folosul clientilor, nu al firmelor. Deci: ATEnTIE!
Relevanta site-urilor este asigurata prin ajustarea continua a algoritmilor... De aceea apar schimbari.
Orientati-va catre interesul vizitatorului, nu al firmelor. Sau tratati o tema care descrie cu adevarat serviciile firmei. Din acest motiv site-uri optimiizate se trezesc de pe prima pagiona pe a saptea sau a unsprezecea, dupa o perioada de doua trei luni.
ppscsilvius - ai 3 posturi consecutive.... de ce nu editezi primul post si adaugi ce ai de zis acolo?
aberezi pe langa subiect cu lucruri generale pe care le stim cu toti
Pana la urma se pare ca nu s-a terminat, nu?
Eu am avut azi o crestere de mai mare bucuria pe un key; pe altul, ba dispar (total), ba apar fruntas, si asta de cateva ori azi (DC-uri diferite in rezultate returnate).
La voi?
Se zice ca Google face un update de IBL pe 64.233.187.104 si 64.233.187.99 .
Am verificat..cam asa e.
Hmm, nu stiam "ultimele barfe" :) ; asta e, inseamna.
Mersi.
Vad schimbari MAJORE pe 66.249.93.104; cel putin pt. ce urmaresc eu.
edit: partial, si pe 66.102.9.104.
Ca sa va dati seama exact de ce apar rezultatele OK acum, urmariti acest video:
http://video.google.com/videoplay?do...48594071648913
Mai nou numarul de IBL e acelasi, doar ca altele sint site-uril.
Personal speram ca ptr. site-ul meu sa dispara ca IBL un anumit link.
Ar trebui de urmarit inca.
da deci e foarte enervant
acum cateva zile am reusit sa ajung pentru cautarea bilete de avion pe pagina doi iar acum am disparut total desi tool-ul lui shoe imi arata locul 21. ma gandesc sa n-am densitatea prea mare de cuvinte cheie, am inceput sa mai scot...
wtf?
Apropos de densitate keys (m-am mirat tare si eu): sunt la inceput de pag.2 pe un key cu 10mil rezultate, fara sa optimizez off-site, iar pagina respectiva are o singura data key-ul respectiv in content (intr-un html echivalent cu 7 pagini A4...:O).
Asa ca nu stiu ce sa mai cred despre densitatea cuvintelor cheie, sincer....:|
Cred ca-s schimbari serioase in altgoritmul Google in ultimul timp; altfel nu-mi explic.
densitatea cuvintelor targetate, in pagina, a fost singurul lucru care niciodata nu m-a interesat. le-am pus pe pagina in scriere normala, fara sa contorizez sau sa fortez scrierea... si le-am folosit intotdeuna in title si meta description. de asemenea folosesc operatorul ~ pt. cuvintele pe care google le considera inrudite.
cred ca am mai spus-o dar eu sunt de parere ca totul se face din ibl-urile catre pagina respectiva cu anchor text corespunzator.
pina acum sunt multumit de rezultate
Conteaza si ce are concurenta "la activ" ca sistinere pentru cautarea respectiva.
Doar cu densitatea cuvintelor nu reusesti mare lucru. Dar e destul de bine sa ai aceasta densitate.