mai fura de la concurenta :P http://forum.seopedia.ro/studii-de-c...velope-eu.html
Versiune printabilă
mai fura de la concurenta :P http://forum.seopedia.ro/studii-de-c...velope-eu.html
O veste destul de buna pentru site-ul meu: pe marea majoritate a cuvintelor cheie (dupa cum stiti comercializez anvelope noi, deci pe paginile de brand - Michelin, Pirelli, Bridgestone, Good Year, Dunlop - cred ca toata lumea stie de ele), am inceput sa ma pozitionez in pagina a 2a, pe la pozitiile 11-14, uneori chiar in prima pagina, pe la 8-10.
Ceva sfaturi pentru imbunatatire?
Multumesc
So fast?
Inclusiv in directorul web nou lansat? de Doro? Vezi ca mai are unul.
Comunincate de presa cate?
Directoare articole cate?
Posturi pe propriul blog?
Mai sunt :) Content sa ai.
off.
Vezi ca filtrele nu iti functioneaza cum trebuie.
Am incercat o cautate dupa 205/55/R16 , anvelope allseason si nu mi-a returnat nit un rezultat.
Verificand ad labam, am vazut ca totusi ai in oferta si asemenea anvelope.
Filtrul parerea mea este un criteriu esential la un asemenea magazin. Prima senzatie, cand am vazut ca nu imi returneaza nici un rezultat a fost sa fug de la tine de pe site.
Filtrele merg bine. Doar ca multi comit o singura greseala: la filtrul Diametru, sunt multi care selecteaza valoarea simpla fara "R" in fata. Deci probabil se selecteaza "16" gresit, in loc de "R16" cum ar fi corect. Am pus si un text explicativ deasupra: "Pentru anvelopa radiala selectati o valoare de tip Rxx". Marea majoritate a anvelopelor din ziua de astazi sunt RADIALE, nu prea se mai produc pe fibra de nylon. Acelea cu indice de diametru simplu, fara "R" sunt de obicei turcesti sau rusesti, si sunt mai mult agricole sau industriale, unde nu prea ai nevoie de stabilitatea sau de performanta oferite de radiale... ci cauti doar sa-ti faci treaba.
Multumesc de sfat. O sa incerc sa remediez, desi nu as vrea sa dau afara agricolele sau industrialele, iar pentru alt filtru ContentSpeed-ul ma rupe la bani.
Oh, my bad. Dar gandeste-te ca aceeasi greseala o vor face probabil toti vizitatorii :)
Macar scoate optiunile fara R din filtru.Categoric nu ar fi foarte dificil.