-
Nu vor ramane. Nu vad ce ajutor ofera utilizatorului.
Iar se joaca google ca sa mai scrie cineva despre :) Memorabila a fost furtul "google bing" de acum un an. O mica furtuna si pauza totala.
@cata "doar pentru rezultatele de brand". Cum ii spui lui google ca o anume expresie e brand?
Am cautat, google, yahoo, wordpress si nu afiseaza nici macar sitelinks. Sa nu fie branduri? :)
-
E oficial, google a extins pachetul de sitelink-uri la 12: Official: Google Sitelinks Expands To 12 Pack.
A fost schimbata si pagina 'Sitelinks' din webmaster-tools. Acum puteti retrograda (demote) pana la 100 de link-uri, inclusiv homepage-ul. (https://www.google.com/support/webma...er=47334&hl=en)
-
Cred ca e mult mai ok cu noile sitelinks. Imi place ca apare si descrierea fiecarei pagini catre care duce sitelink-ul.
-
Si mie imi place mult mai mult asa...
-
Daca va ramane asa cred ca nu mai este nicio performanta sa ajungi in pozitia 2-3 pe google din cauza ca devin Aproape invizibile.
-
Am zis mai sus: nu va ramane :). Nu e vb de credinta ci de usabilitate. Versiunea asta nu ajuta cu nimic userul obisnuit.
Daca intra si de pe telefonul mobil... e jale. Prima portiune o sa fie ocupata de un singur site. Ori nu asta e rolul unui motor de cautare.
-
Si daca a zis, a zis :)
Big G se joaca cu nervii nostri.
La aceeasi cautare, dar pe browsere diferite, pe unul imi apar sitelinkurile in formatul vechi, (IE) , pe celalalt in formatul nou (Chrome)
-
acelasi lucru l-am observat si eu acum.
initial am crezut ca a revenit la vechiul obicei.
nu stiu cat de mult se joaca cu nervii nostri si cat testeaza sa vada impactul asupra utilizatorilor...
-
Eu ma gandesc ca vrea sa faca mai mare concurenta pentru locurile 1, 2, 3, sau 4.
Daca pana acum la o cautare vedeam 5-8 site-uri, fara sa umblu cu mouse-ul, acum doar rezultatele unui site (cazul softpedia) ocupa spatiul cat 4-5 site-uri. Astfel, eu nu mai pot vedea acele 5-8 site-uri, nu ?
Ar putea fi si asta o ...tactica :)
-
apropo de softpedia e interesant searchboxul pe care il afiseaza google cand cauti softpedia