si cum creezi serp tu asa cum vrei tu? ai o pila la google sau ai propriul motor de cautare
Versiune printabilă
@erzamond, cred ca faci confuzii grave. Nu ar strica sa citesti cate ceva despre SERP inainte de a pune intrebari. Vino cu un bagaj minim de cunostinte, si abia atunci, cand ai o nelamurire cere ajutorul.
ma ptr voi ce sunt serp-urile se zice ca sunt fraze alese de motoarele de cautare din meta-uri, daca eu in meta description si in meta keywords scriu despre dacia logan, nu este normal ca si motoarele de cautare sa isi aleaga serp-uri pe dacia logan, toti spuneti ca serp-urile sunt.... dar ce sunt atunci care este explicatia voastra.
A search engine results page (SERP), is the listing of web pages returned by a search engine in response to a keyword query .
Clar?
bun, si daca e asa atunci de ce e atata bataie de cap cu aceste SERP-uri ? daca sunt doar niste listari ?
Tu acum faci misto de noi? Sau pur si simplu nu intelegi conceptul?
mai intrebam daca faceam misto de voi, citeste-mi primul post si vezi care imi este problema, iar in celelalte posturi am incercat sa gasesc prin voi un raspuns la problema mea, dar ramai cam cu gura cascata pentru ca nu oferiti absolut nimic decat reprosuri la ce zic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
ma asteptam la alte raspunsuri, cum ar fi:
site-ul tau a cazut pentru ca google nu mai are treaba cu PR-ul acum se ia dupa anumite criterii cum ar fi acele link-uri autoritare, trebuie sa ei sa iti mai creezi IBL-uri, viteza de incarcare nu are treaba cu afisarile in google...si tot asa dar nici de cum doar mandire pe capu vostru
SERP = atunci cand cauti ceva in google ti se afiseaza niste rezultate. Aceste rezultate sunt pagini ale site-urilor pe care google le considera relevante pentru cautarea efectuata.
Unele site-uri apar cu pozitii mai bune in aceste rezultate deoarece google foloseste diferiti algoritmi pentru a calcula relevanta fiecarei pagini in parte pentru cautarea efectuata. Nu conteaza doar PR-ul ci si numarul de linkuri, densitatea cuvintelor cheie, titlu samd.
Ce traducere "babeasca" :)), ce "unealta" de tradus ai folosit?Citat:
Unelte Pentru Webmasteri | Pozitie web sait in motoarele de cautare (serp) si rank-ul web saitului , poftim lectura. gasesti o explicatie a serpului asa mai babeasca
Unelte Pentru Webmasteri | Pozitie web sait in motoarele de cautare (serp) si rank-ul web saitului , poftim lectura. gasesti o explicatie a serp-ului asa mai babeasca.
In doua cuvinte , grosso modo, SERP reprezinta rezultatul returnat de un motor de cautare la interogarea unui cuvant cheie.
Edit : Marian, mi-ai luat-o inainte.
dar sa lasam asta si sa continui cu problema mea, cum spuneam mai sus de IBL-uri, daca scriu in google link:domeniulmeu.ro imi arata aproximativ 63 (de) rezultate daca scriu link: domeniulmeu.ro imi apar Aproximativ 96.400 (de) rezultate care sunt cele valide dupa care sa ma iau, daca link:domeniulmeu.ro este formula corecta atunci eu am doar 63 de link-uri autoritare catre mine in google?