-
Cum vede google asta
Am si eu o intrebare, de ceva timp ma gandesc cum sa fac sa am si eu un avantaj de la cei care fura continutul.
Ma gandema sa fac un script care sa puna automat un link pe un cuvant cheie cand se copie ceva plus un link care sa nu se vada.
Nu stiu cum sa fac din CSS/html, sa fie un link pe un cuvant care sa aiba aceleasi caracteristici privind culoare, font, fara sa fie subliniat ca restul textului si nu asa cum este definit in css orice link. Are idee cineva cum pot face asa ceva?
Intre timp ma gandesc si la o bucata de cod de forma de mai jos care sa inserez
<a href="http://www.site .ro" title="cuvant cheie"> </a>
Ce ziceti ar ajuta dpdv SEO?
-
Sigur nu. Linkurile ascunse sunt penalizate.
Google nu stie ce vrei sa faci tu
-
mie mi-a venit ideea asta pentru ca am observat ca anumite editoare, daca vrei sa stergi din editor doar cuvantul ancora din text prin folosirea backspace sau delete ramane codul de mai sus in interiorul codului html
astept si alte pareri
-
Incearca treaba asta, insa fara sa ascunzi linkul, ci doar sa te folosesti de CSS pentru a nu-l scoate in evidenta. Faceam si eu treaba asta acum 2 ani, insa eu puneam link curat pe un punct (.) sau virgula (,) .. nu e prea corect d.p.d.v SEO (poti fi si penalizat din cauza asta), insa eu nu ma axam pe un anume keyword sau pe trafic de lunga durata, ci pe anumite spike-uri.
-
dar cum fac asta din CSS, ca sa se mentina si pe pagina celui care copie?
-
Daca cel care copiaza e noob (cum de fel se intampla).. el o va face tot pe un wordpres si bine inteles nu pe modul HTML (cel in care scrii articolele).. asadar structura textului si continutul se pastreaza exact ca la tine => linkul ramane acolo.
-
Cand se copie un text pe un alt site, nu se mai face direct legatura cu fisierul css, rezulta ca stilul trebuie pus direct in link, ex:
Cod HTML:
<a href="link.html" style="text-decoration:none; color:#000">link</a>
Sau o solutie mai buna, pe site-ul tau sa apara link normal, ca si toate celelalte link-uri, iar pe site-ul celui care il copie, sa apara ca si textul:
Cod HTML:
<style>
.linksite { text-decoration:none;
color:#8080FF;}
</style>
</head>
<body>
un <a href="link.html" style="text-decoration:none; color:#000"><span class="linksite">link</span></a> pe site
</body>
-
Multumesc ben
E posibil sa fie cea mai buna varianta
-
-
Si eu vroiam sa ma apuc de asa ceva, asta e bun pentru oamenii cinstiti care copie de la tine, dar nu stiu sa puna back link, dar vreau sa fac si pentru cei care copie si sterg link-urile,
De exemplu am un articol foarte popular, ce este preluat in peste 200 de site-uri si bloguri si am un singur link inapoi, asta am constatat astazi