ceva ciudat se intampla :))
la cautarea pe google dupa trilulilu se pare ca nu prea apare si celebrul nostru portal :clap:
o fi vre un bag sau un inceput de penalizare :cool:
Versiune printabilă
ceva ciudat se intampla :))
la cautarea pe google dupa trilulilu se pare ca nu prea apare si celebrul nostru portal :clap:
o fi vre un bag sau un inceput de penalizare :cool:
Da, vad ca au 2 rezultate pe pagina 2, dar nu siteul principal. Sunt doua subdomenii doar, happyfish si beta. Clar e o penalizare :)
Asa ar parea, nu apar nici dupa "trilulilu", "trilulilu.ro" sau "www.trilulilu.ro"
nu-i arata indexu, penalizare 100 %, site de sute de mii de euro :))
si mi se pare mie sau se simte? SATI - Studiul de Audienta si Trafic Internet
la mine apare acum
cu siguranta i-ar afecta, cand merg pe la prieteni care nu sunt tech related, desi vor sa intre pe un site direct, il cauta cu google :)
la mine nu apare nici la cautarea trilulilu.ro
nici nu are cum sa apara atata timp cat indexul nu mai e indexat: site:www.trilulilu.ro - Căutare Google
Mai nou am observat ca au scazut in sherp paginile intermediare. Stiam un keyword la care ma concurau destul de strans iar acum nu mai apar deloc :)
Aseara am observat acelasi lucru la gsp, e ceva temporar cred.
Cred ca sunt in extaz cei care au rankuri bune pe keywordurile astea, pentru ca foarte multi cauta site.com pe google in loc sa-l scrie in browser.
Pai hai sa vedem siteul ce apare acum primul dupa "trilulilu"
Page views yesterday 2,837
Page views today 14,573
Bine, putem sa spunem ca suntem la jumatatea zilei, dar totusi...
sau nu? Google
La mine au rank doar pe trilulilu.ro, dar pe "trilulilu" nu.
<lipsa text>
mai au si 50% din traffic organic. Ar durea mult de tot o penalizare d-asta, nu doar pe keyword principal.
Trilulilu a schimbat designul si structura!
Este cu siguroanta o penalizare pentru noua varianta de site.
la mine acum merge normal. Cazuri din astea au mai fost... aia de la vitanclub cu manelele lor au fost dezindexati o data pentru vreo o zi si apoi si-a revenit la loc (au scazut cu traficul de la 100k+ la 20-30k parca in ziua aia, dar nu stiu daca a fost o zi "completa").
Cred ca-i foarte tare, cand ai un plan de afaceri pentru site-ul respectiv sa ai un blank din asta la incasari :)) din cauza ca Google te coate o zi din index.
Pentru "trilulilu" nu rankeaza inca. Vorba aia ... pr0st sa fi, noroc ca esti... pe locul unul cu un .info la o cautare din bulan :))
Siteul care e acum pe doi, ala cu .cc a avut ieri ziua vietii lui, 21,450 page views, in timp ce alaltaieri a avut 2.800 :))
Ma citez "B U L A N". Numa Dumnezeu stie, google nici atat.
Eu cred ca e posibil sa-i tina 1 luna :D
Au 150.000 de vizite, nu le plang de mila.
A revenit pe prima pozitie, rezultatele se vad pe grafice.