Se pare ca urmeaza un update notabil in SERPS sursa
Versiune printabilă
Se pare ca urmeaza un update notabil in SERPS sursa
Ati facut niste teste cu Caffeine? Cum s-a comportat?
interesant .. am ratat beta`u .. si se pare ca acuma nu mai poti sa testezi .. sunt tare curios ce modificari va aduce noul algoritm
Oricum, mai dureaza putin. Matt Cutts spune ca in ianuarie va fi introdus noul algoritm. Diferentele nu mi s-au parut notabile comparativ cu algoritmul din momentul respectiv.
Un factor care va deveni mult mai important in noul algoritm al Google Caffeine va fi viteza site-ului. Mai multe detalii in acest video. Tool-ul pentru testare il gasiti aici. Dupa ce dati submit site-ului, lasati fereastra deschisa 30 de secunde pentru a vedea rezultatele. ;)
Asadar, atentie si la ce hosting alegeti... :D
Nu merge linkul la tool ganditorul_2003.
Scuze. Se pare ca nu am pus corect linkul. Il gasiti aici.
Mie personal chestia asta cu viteza site-ului mi se pare o mare tampenie. Era vorba ca google pune baza pe continut iar acum aud (citesc) lucruri care oarecum contravin aceastei ipoteze. Viteza site-ului ar trebui sa ramana un compromis al realizatorului sau, pentru ca pana la urma el este cel care poate pierde vizitatori daca site-ul se incarca prea incet. Eu spun ca nu ar trebui sa-si bage botii nasul aici. Inteleg ca o sa fie citite css-urile si ca vor fi taxate repetarile de declaratii, ceea ce mi se pare absolut aberant pentru a stabili pozitia in SERPs.