De la PR 3 la PR 4 la mine.
Versiune printabilă
De la PR 3 la PR 4 la mine.
Ce se lauda lumea:) Si eu am avut o crestere de la PR3 la PR4 :) Interesant ca si nulte pagini principale au capatat PR2 sau PR4. Sunt surprins de alt site facut de mine care ma asteptam sa primeasca PR5 (aveam PR4) si acum are PR3. Si ala chiar are continut original si constant (site de stiri)
d la 2 la 3 :| sincer ma asteptam sa fie la inceputul lui iulie asa k m-a luat cam prea devreme
Ultimul PR update a fost pe 2 aprilie.
Nu a fost update numai pentru site-urile noi, ci si pentru cele "vechi". La mine un site a ajuns de la 0 la 3 in decurs de 2 luni de la lansare, altele au ramas la fel iar majoritatea au scazut. Unul din ele chiar serios, de la 4 la 3 pe home si de la 2-3 pe paginile interioare (cam toate aveau asa, si erau vreo 60-70 de pagini) la 0. Cred ca are legatura cu link exchange-urile facute.
Dar stati linistiti, nu am de gand sa ma sinucid! :))
cred ca inca nu s-a terminat update
majoritatea siteurilor , vreo 10 au luat de la PR 0 catre PR 1 , PR 2 . Bravo Google ... da-i bataie baiete cu updateul >
Cred ca Google a penalizat site-urile care ofereau link-uri "nenaturale" (aka platite, link exchange-uri etc). Totodata a facut si o reasezare mai rezonabila a PR-ului pentru unele link-uri (atat home page-uri cat si pagini interne) si a mai eliminat din PR-ul inexplicabil de mare care fusese "capatat" la ultimul, mai ales, PR update.
Cred ca acesta a fost rolul acestui update atat de rapid: sa reaseze lucrurile in ordinea lor normala.
Voi ce credeti?
Rostul update-ului nu stiu daca-l poate determina careva si nici nu cred ca ar avea sens. Dar daca a fost ca sa reaseze lucrurile in ordinea normala, inseamna ca sunt pe drumul cel bun cu site-urile mele. :)
La mine au scazut la cateva site-uri, la un site care avea PR 4 constant de vreo 3 ani a scazut la PR3, diferente la trafic nu am observat. Nu cred ca are legatura cu schimbul de link-uri si link-urile platite. Un site de care nu m-am ocupat prea serios a scazut de la 2 la 0
de la 0 la 3 fara pic de efort ;)