Scuze atunci.
Mie uneltele mi-au aratat 0 :D
Versiune printabilă
Scuze atunci.
Mie uneltele mi-au aratat 0 :D
La mine toate au ramas la fel.
Confirm update-ul. 3 siteuri, toate 3 au primit PR nou, mai mare.
confirm si eu update-ul.
Cel putin un site de la PR4 la PR5 ... restu nu am verificat inca dar urmeaza ...
Ciudat update...La update-ul precedent am luat PR2 pentru un site cu vechime de 2 saptamani si 0 BL.Intre timp l-am inscris in directoare,am investit in advertoriale si pr a scazut la 1 :)
Majoritatea site-urilor stationeaza (aprox 30), foarte putine au crescut (2-3), nici unul nu a scazut.
Siteurile care m`au interesat au crescut, subpagini cu PR chiar mai mari decat prima pagina (neasteptat)
A trecut si pe la mine pe ulitza...La un site a umblat prin paginile interioare si mi-a depunctat cateva cu -1 , altul l-a urcat pe index si cateva pagini interioare, restul fara schimbari. Update-ul pare unul care reflecta corect realitatea in cazul meu.
Si-am mai prins un PageRank update. Un site nou, nici macar o luna, cateva backlinkuri + continut bun = PageRank 3. Un site de slabire pe .com, PageRank 2. E bun!
Astazi am testat domeniile pe care nu le folosesc, unul .org si unul .com, le-am transferat pe .ro. Initial au avut PR0, dupa transfer, site-urile pe .ro, au luat PR3, amandoua. Curios este ca cele care au ramas, respectiv un domeniu .org si un domeniu .com, au luat si ele PR3, nu online, nu continut. Acum am pus cate un index pe ele, au PR3 si este pacat sa nu le folosesc.