Intradevar pagerank-ul sa updatat si google a fost mai darnic de data aceasta. La site-urile mele am primit cu cate 1 punct in plus. Google a inceput sa updateze pagerankurile din ce in ce mai des.
Versiune printabilă
Intradevar pagerank-ul sa updatat si google a fost mai darnic de data aceasta. La site-urile mele am primit cu cate 1 punct in plus. Google a inceput sa updateze pagerankurile din ce in ce mai des.
A trecut 1 luna de la ultimul update si foarte ciudat, nu a mai fost rectificare. E de bine? E de rau?
Sincer, ultimul PR update a fost o aberatie. Pr 4-5 pe site-uri fara nici o valoare! Daca nu apare nici o rectificare, cel putin vizibila, atunci "vanzarea" de link-uri in functie de PR devine o mica "teapa".
E o mica teapa de mult timp, acum doar incep toti sa realizeze asta, iar G nici macar nu se mai streseaza in vreun fel...
Asa cum am scris si in Google PageRank Update 2012, perioadele in care sunt asteptate updateurile pentru anul asta sunt:
Google PageRank Update Ianuarie 2012
Perioada asteptata: 30 ianuarie 2012 – 2 februarie 2012
Google PageRank Update Iunie 2012
Perioada asteptata: 30 iunie – 2 iulie 2012
Google PageRank Update Octombrie 2012
Perioada asteptata: 30 septembrie – 2 octombrie 2012
Google PageRank Update Decembrie 2012
Perioada asteptata: 31 decembrie – 3 ianuarie 2012
Va reamintesc ca pentru anii trecuti au fost:
- 2008 - 4-5 updateuri
- 2009 - 4-5 updateuri
- 2010 - doar un update
- 2011 - 4-5 updateuri
Astept cu nerabdare update-ul de page rank din 2012, sper sa nu ma dezamageasca :) e bine ca ne-ai dat perioadele sa stim cand sa il asteptam. Mersi.
si eu sper acelasi lucru...:) si totodata sper sa fie in data specificata mai sus..:D
Domnilor, gata cu offtopicul pe threadul acesta, caci pe urma iar va plangeti ca primiti negative nemeritate
La mine au inceput deja update-urile si e ciudat ca pare cam devreme fata de perioadele asteptate. Am prins ceva PR la 2 site-uri insa la altele am scazut, Google si-a impus niste rezolutii severe pentru 2012 :). Insa, sunt singur ca sunt doar niste fluctuatii pana cand se vor stabili lucrurile.
La mine nici o schimbare... si am verificat zeci de site-uri, nici plusuri nici minusuri...
nici o schimbare, am verificat peste 15 domenii...