Am nevoie de un pont de nume pentru un canal de youtube ce se va ocupa in mare parte cu livrarea de trailere.
Ma intereseaza in primul rand sa fie brandabil, acesta fiind cel mai important aspect.
Versiune printabilă
Am nevoie de un pont de nume pentru un canal de youtube ce se va ocupa in mare parte cu livrarea de trailere.
Ma intereseaza in primul rand sa fie brandabil, acesta fiind cel mai important aspect.
Buna ziua Tibi,
Destul de tarzie aparitia mea, insa timpul nu prea mi-a permis sa ma ocup de research-urile si sfaturile din acest thread. Am cautat in urma cu cateva zile domenii pentru ceea ce te intereseaza pe tine si am dat de cateva interesante:
youtrailertube.com
youtrailers.net
youtubetrailer.net
myfreetrailer.net
myfreetrailers.com
trailers24h.com
trailer24h.com
newfreetrailers.com
bestfreetrailers.com
clicktowatch.net
watchtrailers.net
Personal imi place foarte mult clicktowatch.net si are un potential brandabil foarte, foarte bun. As evita sa cumpar domeniile cu "youtube", deoarece pot fi probleme ulterioare cu brand-ul. :) Dupa ce te hotarasti asupra domeniului, daca iti place vreunul din ele, bineinteles, putem discuta mai multe apoi.
Cu deosebit respect,
Andrei :)
Un pont brandabil pentru un domeniu potrivit unui website dedicat upload-ului de anime ? TLD .com sau .ro
De preferat ar fi .ro deoarece website-ul va avea ca limbă primară româna, ulterior dacă lucrurile vor merge voi adăuga și engleza.
Mulțumesc anticipat !
un pont pentru un magazin auto ...
extensie preferata .ro
preferabil sa contina keywordul auto sau tuning ... si sa fie fara cratima. Ceva sugesti ?
eanime.ro / animee.ro / sofree.ro / animeup.ro / dr-up.ro / freeup.ro / animeupload.ro / freeanime.ro / myani.ro
carsmag.ro / eulavolan.ro / autotun.ro / mytun.ro / tuneaza.ro / autono1.ro / tuning365.ro / auto300cp.ro / auto300hp.ro / veauto.ro
Îmi spuneți și mie un pont pentru un site de haine în română? .ro, de preferat și să fie ceva brandabil.
Salut, scuze daca se considera spam, insa dincolo nu m`a putut ajuta nimeni, poate mai oferi tu consultanta :D
Legat de postul de aici - http://forum.seopedia.ro/domenii/132...tml#post220070
Daca nu, asta e :D mersi frumos
Buna ziua valentino,
In urma unui mic research, am gasit cateva domenii interesante:
afimag.ro / afilos.ro / redusbine.ro / redusonline.ro / reducereonline.ro / miniprices.ro / redumag.ro . Personal imi plac redumag.ro si reducereonline.ro . Putem discuta mai multe, daca te decizi asupra unuia din ele! :)
Cu respect,
Andrei :)
Era un mesaj offtopic pt un coleg cu inbox plin. Se poate sterge.