cumpar-miere.ro
cumparmiere.com
1300 cautari exacte, al treilea cel mai cautat termen dupa miere si miere de albine
Versiune printabilă
cumpar-miere.ro
cumparmiere.com
1300 cautari exacte, al treilea cel mai cautat termen dupa miere si miere de albine
Salut,
As avea si eu nevoie de un domeniu cat de cat scurt/brandabil pe nisa financiar - bancar. Sa fie pe .com sau .net. Multumesc frumos.
Am facut un mic research si am gasit cateva domenii interesante pe aceasta nisa:
cumparamiere.ro / cumpara-miere.ro / miere-online.ro / apicu.ro / vanzaremiere.ro / despre-miere.ro / laborcan.ro / laalbine.ro / albinutele.ro . Astept un feedback si discutam mai multe dupa ce stabilim un domeniu ales sau altul propus! :)
Am facut un research pe nisa ceruta si am gasit urmatoarele domenii:
interbancar.com/net / finantez.com/net / banfin.net / finban.net / ebancar.com/net / efinanciar.net. Astept un feedback si discutam mai pe larg! :)
vreau si eu un pont de domeniu pentru un viitor brand. Vreau sa fie cat mai scurt, usor de retinut si de pronuntat . Va fi pentru un proiect din US, deci publicul tinta va fi cel din US. Va fi o companie IT, iar pe viitorul site se vor vinde produse tehnologia IT. (ceva gen ebay, newegg). Merci mult
Ma intereseaza un domeniu brandabil pentru un magazin online, actual Acasa CharityGift.ro - Ajuta cu un singur click! , pe care am decis sa-l refacem, bineinteles gratuit (donam magazinul). Cum eu sunt "donator" de profesie, imi place foarte mult ideea, si as vrea sa ajut echipa care se ocupa de magazin, sa creeze un brand. Domeniul actual nu-mi place, o sa-l transform intr-un shop de "gift cards", asa ca as dorii cateva sugestii pentru un domeniu brandabil.
Nu vreu sa fie un nume comercial (poate din cauza asta nu am inspiratie:) ), cat un nume usor de tinut minte si sa ofere ideea de "donatie, caritate, .... ". Merci!