-
Domenii .ro
As vrea sa inchei un parteneriat cu rotld pentru 100 de domenii .ro
Pretul lor ar fi de 44.5 USD / domeniu aia inseamna ~ 146 RON / domeniu ( in loc de ~ 208 RON / domeniu ), inregistrat direct la ROTLD.
Eu am nevoie de 50-55 de domenii din acest pachet restul ar trebui sa le vand mai departe ca sa nu raman in gaura ...
Se inhameaza cineva cu mine la acest pachet sa putem da gata cele 100 de domenii ?
Mentionez ca ele vor fi inregistrate pe numele dvs. la Rotld si nu taxez nici un leu in plus fata de cat imi cer ei.
Desi cred ca s-ar gasi mai multi doritori de cate un domeniu .. doua .. as prefera sa colaborez cu oameni care vor minim 5 domenii astfel incat treaba sa mearga usor si in 10 oameni cu tot cu mine sa rezolvam pachetul.
Doritori ?
-
-
Da. 146 este pretul cu tot cu TVA.
-
la pretul de 146 poti cumpara de la un reseller despregazduire.ro de exemplu ofera 10% reducere pt .ro la plata cu paypal si 20% reducere la restu de servicii....daca vei cumpara 50 de domenii sigur iti va lasa la pretul de 146 RON cred. Poate chiar mai jos de 146, eu zic sa incerci , eu am luat de la ei 17 domenii si mi-au facut un pret bun....
-
Aici Inregistrare Domenii RO – Inregistrare Domeniu – Domenii RO, COM, EU au 29.5 Euro ceea ce inseamna cu TVA inclus 154.31 lei, mi-e mi-au spus odata daca doresc mai multe imi face si un mic discount, nu ar fi rau sa discuti cu Adrian Chiruta sa vezi ce zice
-
pentru un pachet de gen, nu discuti cu rotld, pentru ca e cel mai scump. SI eu te sfatuiesc sa discuti cu mxhost.
-
ma uitasem pe cateva site-uri si preturile erau in jur de 180 ron vad ca mxhost cei drept au 154 ...
presupun ca inregistreaza pe numele tau domeniile si nu e magarie similara cu myx sau alte firme care inregistreaza .ro-urile pe numele lor
iar la 154 e drept ca nu se justifica sa ma complic cu 100 de domenii ...
-
Adrian Chiruta de la mxhost e un om de nota 10 am luat si eu prin ei domenii, sunt pe numele tau pe viata
-
si cum dau de acest Adrian Chiruta ? E aici pe forum sau ... ?
-
oricum, ar merita sa pui problema cu cele 100 de domenii .ro la mxhost, poate obtinem un pret bun.