-
@StarNET iti garantez ca nimeni nu iti vine sub pretul de 146 lei nici 50 si nici 100 de domenii.
Domeniile .ro sunt pe "termen nelimitat" nu pe viata!
Daca ai gazduire(reseller hosting, server dedicat, VPS) la firma respectiva, primesti la acest pret.
-
Am incercat si eu saptamana trecuta sa iau 100, si se pare ca sub 25 euro sau 29 euro (cu 1 pachet de gazduire - per domeniu) nu gasesti. Am avut insa noroc si am luat 40 de domenii cu 20 euro+tva, de la o firma de host (amic) care avea nevoie de bani:)
Daca gasesti un deal bun, iti iau eu restu de 45.
-
ideea e sa primesti si factura pe ce cumperi.
Este mai greu sa iti vanda cineva sub pretul la care le cumpara. Atasat la un pachet de gazduire, se vinde domeniul .ro putin mai jos si se compenseaza din gazduire...
-
Am cumparat de la mxhost pana la urma 56 de domenii la pretul de 148,5 cu tot cu TVA.
Am platit in prima zi pe la 10:00 factura si tot atunci le-am trimis si lista de domenii
~ la ora 17 erau toate inregistrate
pe la 1 noaptea cand am apucat sa verific toate domeniile si sa schimb parola de la rotld am realizat ca un domeniu nu l-au inregistrat, tot atunci am trimis si mail ...
a doua zi la 10 dimineata era inregistrat si acel domeniu cu scuzele de rigoare ...
Domeniile sunt pe numele meu la rotld .. deci e in regula ...
Eu ma declar multumit :)