Multumesc pentru aprecieri . Eu cred ca e in interesul nostru al tuturor sa ne impartasim din experientele personale .
Eu la NameCheap.com nu ma asteptam sa fie asa popular sau cel putin nu ma asteptam sa fie mai popular decat Moniker ...
Versiune printabilă
la name.com am vreo 300 de domenii (com,net,org,biz) ... mi se pare cel mai ok ...
la godaddy mai am vreo 100 info-uri dar interfata si modul de cumparare ma dispera la maxim, dinaia nici nu il folosesc pt altele decat info
ma uitam acuma la tarifele internetbs.net ... sunt in euro ...
un com ajunge la 8 dolari si un net la 7, diferenta intre name.com si ei nu e mare numai ca designu ( cel putin pagina principala ) mi se pare adusa direct din 1900 toamna ...
cat despre namecheap.com, sunt mai scumpi decat name.com, deci ... that's that
@StarNET - Te asigur că cei de la InternetBS sunt foarte ok. Înregistrez la acest registrer domenii .com/ .net de mai bine de un an jumate și nu am avut nici o problemă. Interfața este una foarte simplă, ci nu ca la GoDaddy, o junglă de reclame, opțiuni, etc. + prețurile domeniilor destul de mici.
reinviu un pic topicu poate stie cineva ceva: in conditiile in care administrez cateva sute de domenii ma gandeam sa vad ceva planuri de reseller ... la niste costuri cat se poate de reduse ... din pacate nu am gasit nimic mai ieftin ca si name.com ... stie cineva ceva ?
principalele ar fi com si net ..
1. Name.com - Tot timpul " OnTOP of the situation "
2. GoDaddy.com - Am avut probleme cu 3 carduri diferite, din care 2 noi Visa electron + Mastercard WebCard ING [ fara alte tranzactii... saptamana respectiva le ridicasem de la banca ] momentan nu mai am nici un domeniu la ei - le-am vandut sau le-am lasat sa expire... + inregistrare pe name.com care le-am mai prins si au meritat.