Personal folosesc exclusiv godaddy.
Sunt destul de misto discounturile pe care ti le ofera la achizitionarea atat a domeniilor cat si a serviciilor.
In plus, mi-e mult mai usor sa imi manageriez domeniile folosind un singur registrar.
Versiune printabilă
Personal folosesc exclusiv godaddy.
Sunt destul de misto discounturile pe care ti le ofera la achizitionarea atat a domeniilor cat si a serviciilor.
In plus, mi-e mult mai usor sa imi manageriez domeniile folosind un singur registrar.
Eu unu folosesc resellerclub.com, imi place ca pot modifica info-ul de la whois per domain.
Namecheap. Toate domeniile acolo le am.
Am mai folosit si name.com dar nu mi-a placut. Nu au oferit servicii proaste dar nu mi-a placut interfata, de-abia reuseam sa gasesc ce vroiam pe acolo.
Namecheap a fost insa usor de folosit, n-am avut probleme cu ei asa ca nu simt nevoia sa folosesc alt registrar.
Name.com pt suport
GoDaddy pt oferte destul de dese
Namecheap.com clar. Am folosit si GoDaddy, insa nu se compara cu Namecheap. Astia au suport COMPETENT 24/7, interfata user-friendly, preturi bune. GoDaddy nu imi place pentru ca e foarte incarcat, iti baga pe cat chestii pe care nu le vrei. Sunt buni totusi pt. ca au foarte multe oferte, dar nimic mai mult.
Pana acum am folosit GoDaddy. Cum a spus si lumpy, e un pic cam incarcat si trebuie sa dai cateva click-uri pana sa cumperi un domeniu. Din fericire pentru ei, au multe oferte care te atrag.
Apropo de oferte: Namecheap.com - Internet/Software - Los Angeles, CA | Facebook - $1.99 .com/.net/.org registration Regular Price: $10.16 Valid from July 08 12:00 AM to July 11 11:59 PM EST. 1st year registration, 1 domain/account
Trebuie sa dati like si va da un cod...
Felicitari Broscoi pentru sondajele de pana acum.
nu ma asteptam ca name.com sa fie asa de recomandat. il voi incerca.
pana acum am folosit si recomand: namecheap.com
@klaucs - Mersi de pont!Citat:
Apropo de oferte: Namecheap.com - Internet/Software - Los Angeles, CA | Facebook - $1.99 .com/.net/.org registration Regular Price: $10.16 Valid from July 08 12:00 AM to July 11 11:59 PM EST. 1st year registration, 1 domain/account
Trebuie sa dati like si va da un cod...
Raman fan Moniker.com pentru gTLD-uri, pentru ccTLD-uri sunt si altii nu neaparat de limba engleza.