Da, am inteles, se mai poate adauga si potential?
Versiune printabilă
Da, am inteles, se mai poate adauga si potential?
Depinde la ce te referi cand spui "potential". Aici se analizeaza domeniile web, asa cum mai repetat in mai multe randuri, si nu website-uri dezvoltate. Per ansamblu, domeniul jocuricumasini.ro nu cred ca valoreaza mai mult de 250-300 EUR fara content. Cat despre site, este o alta discutie, oricum site-urile de jocuri au inceput sa fie din ce in ce mai "rau" vazute de investitori si nu se mai ofera cine stie ce sume pe ele. Acum se cauta mai mult site-uri care sa aiba content si trafic de calitate. Asta e ca o idee. :)
eh, cred ca imi amintesc de steaua.org :) mi au scazut brusc pretentiile :))
@iSKY am o oferta de o mie de euro pentru jocuricumasini.ro sa il dau?
M-am hotarat sa il scot la vanzare: http://forum.seopedia.ro/website-uri...si-atvuri.html
jocuricupoker.ro ? 6.600 pe exact, o multime pe jocuri poker ( cred ca poate ranka binisor ).
cat ar face?
fiind un domeniu .ro dupa parerea mea o suma corecta ar fi intre minim 500 euro si 1.000 euro dar acest domeniu ar valora mult mai mult daca dezvolti ceva pe el in plus mai poti castiga si din afiliere.
ce credeti despre celulare.net valoreaza mai mult sau mai putin de 50 de euro ?
marian, nu cauta nimeni "celulare" pe google. Nu tind la sume de gen pentru jocuricupoker.ro, dar ma bate gandul sa il cresc, studiez.
Ce părere aveți de mersultrenurilor[]org? Are 550k căutări exacte.