Doar de curiozitate. CitateMotivationale.com cu tot cu articole (~ 1000), logo personalizat și pagină de FB.
Versiune printabilă
Doar de curiozitate. CitateMotivationale.com cu tot cu articole (~ 1000), logo personalizat și pagină de FB.
Bogdan, se pot face aprecieri pentru domenii aici. Siteurile au oricum alt regim, de regula se calculeaza functie de veniturile lunare ale sitelului, poate fi un pret egal cu veniturile pe 6-12-24 luni, de obicei pe ultimele 12 luni se calculeaza.
Doar pe domeniu nu as da mai mult de pretul de inregistrare, dar site-ul e cu totul alceva, vorba lui Serban, sunt alte calcule si daca produce folosesti formula de 12xvenituri anuale.Citat:
CitateMotivationale.com
Am înțeles. Mulțumesc frumos.
cat ar face poiana-brasov.info ?
Cristi, 100 EUR pe putin. E o statiune foarte dezvoltata, insa, din pacate .tld-ul domeniului si cratima, nu il fac sa fie atat de scump. Per ansamblu este un domeniu foarte bun (daca imi aduc eu bine aminte il vindea cineva pe Seopedia, asta daca nu ma insel).
O parere despre pensiune,org (toate .tld-urile bune luate) si cauciucuri,org (3 ani vechime, toate .tld-urile bune luate)? Multumesc anticipat! :)
Pensiune nu ma incanta, la cauciucuri, as astepta o oferta de 200-250e.
Azi am prins o chestie interesanta: steaua.info, 60.500 cautari. Nu se vinde nici un tld pe sedo. Iau 200e?
As dori si eu va rog o părere despre openlife.ro, am de gând sa ridic pe el un portal pe nisa medicina.
As vrea si eu o apreciere pentru jocuricumasini.ro
Domeniu a fost inregistrat in 2006, tld-uri importate sunt luate, domeniu PR4, este pe prima pozitie la jocuri masini, jocuri cu masini, jocuricumasini. Pe prima pagina la cateva cautari importante cum ar fii: jocuri cu motociclete, jocuri cu atv, car games. Ma gandesc ca in viitor sa il scot la vanzare si mi-as vrea sa vad si parerea voastra legata de un pret. Mersi
ma repet
Citat:
se pot face aprecieri pentru domenii aici. Siteurile au oricum alt regim, de regula se calculeaza functie de veniturile lunare ale sitelului, poate fi un pret egal cu veniturile pe 6-12-24 luni, de obicei pe ultimele 12 luni se calculeaza.