doctori.info are licitatie azi
Versiune printabilă
doctori.info are licitatie azi
profitabil.net
bijuterie.org
alimentara.org
muntenia.org
tutorialepc.org
Rog si eu pe cei care au o experienta in ponturi :)
Am si eu nevoie de un domeniu pentru afiliere pentru produse generale.
Astept ideile voastre. Multumesc
Spune ce extensie te-ar interesa si ce tip de site vrei sa faci, adica vrei un site gen Oferte, Reduceri si Promotii sau unul bazat pe review-uri si prezentari de produse?
Si off-topic - dupa succesul lui Hallelujah.ro vad ca sunt destui care s-au bagat pe nisa de gen, oare sa mearga atat de bine astfel de site-uri?
Nu vreau .ro , as vrea sa testez momentan deci nu vreau permanent :D.
Vreau ceva gen sa promovez campanii de pe 2parale. Electrocasnice, bijuterii, haine ...
Cucu-le.....
shoping-online.org ...pt ceva mai general....
NewsAlert.biz
in curand: ionut.net, colinde.net
Laurentiu.tld / iancu.tld - se elibereaza ceva curand? Ma intereseaza un blog personal.
Mersi anticipat.
hunedoara.org (.ro/eu/com/net/biz/info ocupate)
calatorii.org
@iSky, Alex Dumitru: Da, tld-urile acelea le-am observat si eu ca fiind libere. Ma interesa un tld dintre cele 'premium' (.net,com sau info, cele ro se pare ca sunt ocupate). In caz contrar, am sa optez pentru combinarea numelui si a prenumelui...am destule variante libere.
Mersi pentru raspunsuri.
afiliere.net ultraproaspat ...
ro/com/eu/org/info taken
Un pont pentru un site de telefoane (review-uri, comparatii, detalii tehnice..), ceva brandabil.
Multumesc anticipat :).
newphones.ro
teleinfo.ro
wikitel.ro
wikigsm.ro
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
nu am avut somn si am facut un pic research, va impartasesc si voua unele ponturi
invitatiibotez.info 5400
decoratiuninunta.net 2400
restaurantenunti.info 1000
invitatiidenunta.info 5400
muzicadenunta.net/info 6600
evenimentebucuresti.net 4400
petreceripentrucopii.net/info 800
animatoare.info 1600
masajrelaxare.com 1000
operatiiestetice.net 1900
implanturimamare.net/info 900
tratamentvarice.com 1300
Rinoplastie.net 2400
adoptiicaini.info 6600
snagov.org FRESH :)
com luat din 2000, net din 2002, info din 2010 si biz din 2011
Caut pont domeniu .com pana in 4-5 litere, sa sune bine(in toate limbile) sau chiar brandabil, multumesc anticipat.
Mersi fain :) , mai sunt si de 4 litere dar nu prea gasesc ceva sa sune fain.Citat:
De 4 litere liber nu cred ca o sa gasesti pe com. De 5 litere vezi aici attach:
Daca mai vrei, cred ca mai gasim
Nu sunt interesat, mersi oricum.Citat:
Daca vrei iti ofer eu gratuit guvix.com expira in cateva zile.
e liber vestadesalvare.ro
Salutare.
Ma intereseaza un domeniu pentru un site cu diverse evenimente din orasele mari ale Romaniei.
Ca tld, as dorii .ro/.com.
Mersi anticipat.
eventradar.ro
in curand va fi disponibil sporturi.info.
in plus, pentru pasionatii de cuvinte cheie pe extensii exotice: banci.cc gazduire.cc horoscop.cc matrimoniale.cc pariuri.cc
Am mai spus ca nu ofer aceste ponturi pentru multumesc , pentru ca vreau sa fiu de folos cuiva care poate are nevoie de acel domeniu , dar trebuie sa recunosc ca mi-ar face placere un raspuns de genul multumesc sau l-am luat eu , mai ales daca cel care a fructificat pontul e cineva care m-a atacat personal pe un forum ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
DictionareOnline.net ultraproaspat ...
@ offtopic: Stimate Broscoi,
Asa cum ti-am spus in acel thread, nu am pentru ce sa iti raspund atacurilor complet inutile, dar in cazul in care nu stiai si nu ai "simtit", atunci cand am luat un pont de pe forum, ti-am spus direct "Multumesc frumos pentru pont!", iar daca nu crezi, cauta in urma cu cateva pagini, cu siguranta vei gasi! La fel, am procedat si cu ceilalti useri, nu am vreun mod "preferential" pentru cineva anume. Asa cum am spus de atatea ori chiar eu, chiar aici, consider ca acel domeniu care a fost luat prin pontul cuiva ar trebui sa fie macar anuntat printr-un mesaj de apreciere la adresa userului respectiv.
Pe cale de consecinta, iti multumesc frumos, stimabile Broscoi, chiar daca pontul nu a venit din partea ta, de pe SeoPedia, ci chiar de pe insasi lista mea de cumparaturi in materie de domenii web!
O seara cat mai frumoasa in continuare!
@ ontopic:
mereu.net
sanitare.org
transport-persoane.info
sudura.org
ponturi.org - inca liber
coafor.org
placere.org
e-turism.info
pastila.info
vizite.info
chiajna.net
Te adresezi cu stimate , dar dupa posturile tale numai ura a izvorat . Stimabile Broscoi , dar nu esti in stare de l-am luat eu ca de multumesc nici nu ma astept de la tine . Afirmatia ta de mai sus ori e mincinoasa ori e ilogica .De ce sa imi multumesti domnule iSky , daca eu am oferit public un pont din lista dvs. ? Eu imi cer scuze ca v-am periclitat planul de cumparaturi pe anul 2011 si 2012 .
Apreciez experienta dvs in domeniu , dar ma abtin cu greu sa nu calific caracterul dvs. Sa fiti sanatos !
Despre rep negativatrimisa , singura pe care am primit-o de cand activez pe acest forum , sa-i fie rusine celui care a trimis-o si n-a avut barbatia s-o semneze .
Un pont pentru un domeniu de servicii/promovare website-uri/seo, servicii online..?
2 domenii interesante ce expira in curamd:
- autoturisme.com
- motociclete.com
spor la licitat ;-)
Ultraprospete :
AsigurariMedicale.net ro/com/eu/org/info taken
AsigurariBunuri.com
asiguraribunuri.ro ;)
si de unde l-as putea cumpara cel mai ieftin ? unde ma sfatuiesti sa licitez ? pot plati si cu cardu si paypal
Cred ca glumesti, daca se liciteaza nu exista cel mai ieftin.... se va licita peste 200euro, cel putin... si nu cred ca poti sa licitezi domeniul de oriunde, doar de unde a fost cumparat.Citat:
si de unde l-as putea cumpara cel mai ieftin ? unde ma sfatuiesti sa licitez ? pot plati si cu cardu si paypal