Pai daca nu e un domeniu disputat de mai multe persoane, si nu anunti pe nicaieri despre ce nume este vorba, ce sanse sunt ca cineva sa ti-o ia inainte? :P
Versiune printabilă
Pai daca nu e un domeniu disputat de mai multe persoane, si nu anunti pe nicaieri despre ce nume este vorba, ce sanse sunt ca cineva sa ti-o ia inainte? :P
La cati sunt care urmaresc domenii, sunt sansele destul de mari sa ti-l ia altcineva.
Eu mi-am dat seama ca aproape toate domeniile pe care nu le-am reinoit au fost inregistrate si parcate, chiar daca nu aveau trafic deloc.
Spre deosebire de ceea ce se intampla pe afara la noi ROTLD nu face publice domeniile ce au fost radiate.Domeniile tale @Sandossu in marea lor majoritate sant retinute probabil de marii registranti.
Nu prea se pupa situatia de afara cu ce e pe la noi
Afara le gasesti folosind serviciile de backorder a celor de la snapnames , namejet sau pool etc etc.
La noi ...... trebuie sa depui acte daca ai dovezi ca un domeniu nu mai are proprietar.
Nu sunt retinute de ei, sunt inregistrate de altcineva si parcate la firme care nu se ocupa de inregistrarea domeniilor. Stiu ce vorbesc pentru ca m-am ocupat si eu de domain parking ~2 ani :)
Vrei sa zici ca la domeniile respective li se da drop dupa care sant reinregistrate?
Ma indoiesc:)
Dar daca zici ca te-ai ocupat de asa ceva te cred pe cuvant , numai ca o perioada buna de timp m-am ocupat si eu facand backorder la domenii expirate.
Si vedeam cum domenii pentru care nu se licita nu erau puse pe liber.
Erau retinute si inregistrate in continuare de registrantii respectivi.