Descrierea va fi editata doar daca situl e de valoare. Dar cine poate face un site cu content valoros e capabil sa faca si o descriere buna. Asa ca daca descrierea e manelistomircistica, sansele sunt minime sa faca cineva curat in locul vostru.
Versiune printabilă
Descrierea va fi editata doar daca situl e de valoare. Dar cine poate face un site cu content valoros e capabil sa faca si o descriere buna. Asa ca daca descrierea e manelistomircistica, sansele sunt minime sa faca cineva curat in locul vostru.
Trask imi poti da un hint cu categoria in care imi pot inscrie site-ul? Pt ca probabil din cauza ca nu am ales bine categoria, nu am vazut nicio "miscare" dupa propuneri.
Mersi!
pai siteul ca sa fie listat trebuie sa astepti de la 2 sapt pana la cateva luni bune.. daca nu incerci sa vezi de ce nu e listat in DMOZ si incerci o resubmitare.
Deja sunt la a treia si astept de 6 luni. Deci probabil ca am eu o greseala in site. Pacat ca nu trimit ei mail cu "ai problema x si de asta nu acceptam sau asteptam sa rezolvi"...
Nu cred ca ai vreo problema in site. Daca e una atunci cu siguranta e una legata de calitate si continut, sau calitatea continutului.
Pai de asta am pus si putin divertisment, ca sa nu fie sec, doar cu anunturi. Ca din anunturi nu stiu ce content de calitate as putea scoate :) Oricum sunt destul de multe site-uri inscrise la categoria aia, care au numai anunturi
am inscris si eu un site cu jocuri online am vreo shansa sa fie acceptat? :rolleyes:
De ceva timp tot incerca sa inscri un site si mereu cand incerc imi apare eraorea:
Cod:Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@dmoz.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
In ceea ce priveste site-ul meu de intalniri matrimoniale rombest.com, nici dupa 2 ani nu a fost acceptat. Deja nici nu imi pasa de cand am depasit 120 000 vizite pe luna.
Am incercat categoriile si in romana si in franceza dar degeaba.
Oricum mi-am tocit nervii adaugand site-ul in DMOZ si tot nu e prezent.
mda, cred ca acum se mai accepta doar pe "pile". nici eu nu il mai adaug.
e romania ce vrei sa grabeasca astia lucrurile pt tn nu o fac pt 23 de milioane de loc,,,
Ca un fost editor ODP si cel mai activ editor român din DMOZ (am avut cam 35.000 de editari), pot sa-ti zic ca ai mult de asteptat pina sa-ti vezi site-ul inscris in dmoz/World/Română.
Cind am fost editor acolo, am adaugat site-uri destul de rapid -- intreaba pe oricine de acolo -- dar acum lucrurile se cam duc la vale deoarece:
1. multi editori isi urmaresc interesele personale
2. plecarea mea de-acolo i-a descurajat pe editorii români
Mai bine te reorentezi spre retele sociale gen digg.com si stumbleupon.com. Eu cit am fost acolo, am prestat, acum i-am lasat si pe altii sa presteze.
Crede-ma, acum dureaza mult pina-ti includ editorii site-ul in World/Română.
Si cam cat inseamna "mult"? O luna, doua, trei?
Eu am avut 2 incercari sa adaug site-ul din semnatura, prima data nu a fost aprobat, a doua oara nu stiu daca a mai fost vizitat, l-am adaugat acum 3 luni.
Poate imi puteti spune si unde anume gresesc, formularul de inscriere l-am completat corect.
Zi ce site ai si-ti zic de ce-ar putea fi refuzat.
"Mult" ar insemna 1-2 luni, n-am de unde sa-ti spun exact pentru ca nu mai sint editor ODP. Daca-ti inscrii site-ul in /Afaceri sau /Cumparaturi_online, ai de asteptat pina iti ies peri albi.
poti sa ma ajuti si pe mine cu o parere www.autoad.ro , astept de o gramada de timp inscrierea si nimic
dyr.ro merge în World/Română/Computere/Internet/Căutare/Directoare -- acolo se editează periodic, deci nu ai de aşteptat mult timp.
autoad.ro e de inclus în World/Română/Cumpărături_online/Anunţuri/Automobile . Nimeni nu editează pe acolo pentru că sunt prea multe site-uri cu anunţuri care aşteaptă să fie adăugate. Înscrie-te ca editor, adi_deg, şi ajută-i pe editorii de acolo pentru că-s oameni de treabă şi au nevoie de un pic de sprijin.
Din ce-am făcut eu în dmoz, vă zic sigur că nu contează design-ul site-ului ci conţinutul. Un site nu poate fi şters pe motiv că nu are design ca lumea ci pentru că nu are conţinut unic sau pentru că e "în construcţie".
Editorii de-acolo au prea multe site-uri de revizuit, aşa că le puteţi da o mână de ajutor.
Adi_deg, ai link eronat pus în semnătură (ţi se repetă de două ori extensia .ro la adresa URL din semnătura de pe forum).
sovidiu, blogul unde il pot inscrie?
thanks!
Categoria stiam si eu s-o aleg, insa nu-mi dau seama de ce nu a fost aprobat pana acum, desi l-am inscris de 3 ori (ultima inscriere a fost pe 19 mai)
Oricum, cred ca nu ai nici tu cum sa cunosti mentalitatea fiecarui editor Dmoz, cert e ca am intrebat mai multe persoane si mi-au spus ca in momentul de fata am sanse de 100% sa mi-l aprobe. Voi ce ziceti?
Multumesc pentru comentariu.
ms mult sovidiu, acolo l-am inclus numai ca nu am avut nici un rezultat, poate cum ai zis tu se trece rar pe acolo
pai de asta nu va accepta, vad editorii ca sunteti "obsedati" de a intra in dmoz...i se face lehamite si nu mai inscrie....:) puneti-l doar o data si daca il inscrie e ok, daca nu soarta :)....eu niciodata nu m-am complicat cu dmoz, ... mai multe site-uri mi lea luat yahoo directory :)
pai ce facem ajungem la discutii despre soarta sau ca nu a fost scris in stele sau ursitoarele nu au vrut sa fie inscris. de aia exista director sa inscri in el. de aia exista editori ca sa vada daca siteul corespunde, daca nu nu il inscrie si mi se pare normal ca tu sa remediezi situatia?( daca este ceva de remediat ) si sa incerci inca odata
bravo, eu nu stiu daca sa il mai inscriu, probabil ca inca nu s-a uitat nimeni pe aplicatia mea de acum 8 luni :)
Daca siteul s-a schimbat mult de atunci, daca ai continut mai relevant mai fa o incercare.
Am mai aplicat o data, sper macar de data asta sa primesc un raspuns. Chiar si negativ ar fi OK, macar aflu care e motivul pt care nu m-au inscris.
Poti sa ne spui macar despre ce site este vorba? Poate nu are suficient continut sau nu e de calitate, cam asta ar fi marea buba in principiu.
Daca nu ma insel este vorba despre site-ul cu anunturi din semnatura lui. Vezi topic.
Da, e vorba de site-ul cu anunturi. Nu precizez niciodata decat daca sunt intrebat, ca sa nu se considere reclama :)
eu am propus mai multe situri in dmoz si nici unul nu mi l-a aprobat, conteaza pr-ul pt a fi listat ?
Cred ca conteaza si PR-ul...un site cu pr5 til baga mai repede fata de unul care are pr1
daniweb si supercar, vorbiti prostii.
Ca sa intrii in DMOZ nu trebuie sa ai PR, ci doar noroc. Tine de activitatea editorului in care ai inscris acel site.
Am aproximativ 5 site-uri adaugate in DMOZ. La mine a durat intre 2 saptamani si 6 saptamani. Cred ca depinde si de categoria in care e adaugat site-ul ( unele categorii au mai multi editori ).
Cand mi-am adaugat blogul, a durat o saptamana. Poti verifica oricand daca site-ul tau a aparut in DMOZ, folosind XinuReturns.com . Sper ca te ajuta.
Sau direct, dand search pe dmoz.org.
PS: Am incercat sa-mi adaug site-ul de vreo 2 ori in categoria Grafica, ultima data acum vreo 2 luni si vad ca inca nu este acceptat.
Nu inteleg de ce nu folosesc un sistem de trimis notificari atunci cand site-ul este respins/acceptat.
Dmoz are la baza ancient-programming ;)
Nu incerca sa faci de mai multe ori submit la acelasi site...ai rabdare si roaga-te ca editorul sa nu aiba un site concurent la al tau :)
De obicei editorii de la DMOZ sunt stricti si... inceti.
Cred ca depinde si de categoria site-ului unde este incadrat. La mine a durat cam 4 saptamani .
la mine a durat o eternitate si nic unul din cele 4-5 siteuri nu au fost acceptate ... sigur editorul era ocupat sau avea siteuri de comert electronic cu dvd-uri si gps-uri.
nah si ancient programming nu se poate updata ? asta nu e o intrebare retorica!