-
M-ar interesa si pe mine o informatie, daca se poate. Nu stiu acum daca am avut norocu sa fiu vizitat atat de repede de la inscriere...cert e ca nu se stie. Ideea e ca am inscris directorul din semnatura si la cateva zile am avut probleme destul de neplacute cu hostingu si ma gandeam daca ar putea cineva sa imi afle doar daca s-a nimerit sa fie vizitat site-ul de catre vreun editor in momentul cand era picat. Multumesc anticipat pentru orice informatie!
-
Aurel Dragut, directorul respectiv e pentru sectiunea romanesca? Ptr ca eu editez doar pe sectiunea romaneasca.
-
Nu, nu l-am bagat la sectiunea romaneasca pentru ca nu mi s-a parut normal avand in vedere ca e in limba engleza. :D
-
Atunci nu am prea multe sa iti spun.
Site-ul nu a fost editat inca de nici un editor.
-
Am inteles. Multumesc pentru informatii!
-
mersi
mersi ptr link,super util
-
stadiu site
krumel,as vrea sa stiu unde pot afla stadiul unui site care este propus spre inscriere in dmoz,astept de vreo 6,7 luni si nici un raspuns.
jocuri.fera.ro ,
mersi.
-
ferasrl, nu poti afla stadiu unui site propus.
Am tot spus ca nu se mai fac verificari de status.
6 -7 luni ODP a fost cam inactiv...deci e cam inutil.
Referitor la site-urile de jocuri...si in special jocuri preluate...ODP nu accepta site-uri ce nu au continut unic. La fel si cu referatele.
Deci, site-urile care au continut preluat nu au ce cauta in ODP. Pe noi ne intereseaza continutul si nu numele firmelor din spatele site-urilor sau mai stiu eu ce alte "atuuri".
ferasrl, nu am primit nici un mail de la tine...doar o notificare ca ai trimis mail. Vezi in optiunile contului tau....
-
krumel
salut krumel,ti-am trimis un mesaj privat dar se pare ca nu ai primit,de asemenea am trimis si un email la rubrica contact la seo-point.com ptr ca ma intereseaza serviciul de optimizare. trimite-mi te rog un email la info@fera.ro
-
Websiteul meu este in limba engleza, l-am inscris in dmoz.org acuma 3 saptamani si tot nu am raspuns. Inca astept... cine stie!