si eu am inscris site-ul in sectiunea in limba romana.. si nu mai stiu mai nimic.. cum se procedeaza mai departe? mai astept? cred ca l-am inscris de 2 ori.. am asteptat 1 luna.. l-am mai inscris.. acum nu stiu cat timp a trecut.
Versiune printabilă
si eu am inscris site-ul in sectiunea in limba romana.. si nu mai stiu mai nimic.. cum se procedeaza mai departe? mai astept? cred ca l-am inscris de 2 ori.. am asteptat 1 luna.. l-am mai inscris.. acum nu stiu cat timp a trecut.
Poate ca ar fi fost bine doar sa il inscrii si sa il lasi acolo.
Nu realizezi nimic daca insisti. Inscrierea in ODP nu e asa importanta ptr un site...doar ptr. unii webmasteri.
Tu daca ai fi voluntar cum ai face?
Oricum...momentan in W/R editeaza foarte putini editori in mod frecvent. Deci, propun sa le adaugati..si sa va continuati strategiile pentru site-urile pe care le aveti, fara a avea o obsesie cu ODP.
Huh, 3 saptamani pentru engleza si deja te ingrijorezi? Pai intr-un director normal poate dura 2-3 luni dar in cazul ODP unde la partea engleza lista de nerevizuite sare de un milion.
nu am obsesie... si nu mai insist.. dar nu stiam cum se procedeaza... astept :)
si eu mi-am inscris siteul in DMOZ acum aproximativ 3 saptamani si inca nu am primit nici un raspuns :(
Inchid topicul pentru ca nici unde nu se mai fac cereri de status.
Iar faptul ca abia v-ati inscris site-ul in DMOZ si postati aici ca nu ati primit nici un raspuns, nu rezolva mai nimic.
Daca aveti curiozitatea sa cititi restul topicului o sa aflati raspunsul.