acum 4 luni :) am incercat sa inscriu un site in DMOZ.... nu am primit nicio notificare si niciun raspuns...ar fii bine sa mai incerc o data?:whistle:
Versiune printabilă
acum 4 luni :) am incercat sa inscriu un site in DMOZ.... nu am primit nicio notificare si niciun raspuns...ar fii bine sa mai incerc o data?:whistle:
daca au trecut 4 luni mai poti incerca o data
Nu vei primi mesaj nici un fel de mesaj nici daca a fost adaugat nici daca a fost refuzat.
Daca de acum 4 luni siteul a suferit schimbari (in bine) il poti trimite din nou spre verificare.
a suferit schimbari la continut ...adica la indexarea nr de pagini :)
Conteaz si continul acelor pagini. Daca sunt inutile pentru utilizatori degeaba sunt ele indexate in Google. ;)
Daca ai un forum despre telefoane mobile, si 80% din postari sunt jocuri de forum gen fazan, completeaza propozitia, arata-ti desktopul si alte balarii... bounce rate-ul este inutil. :P
Continutul. Asta conteaza.
la DMoz am asteptat jumatate de an ca sa ma adauge in director si am facut doar o singura data submit
Stiu ca de multe ori google renunta la detele indexate despre siteul ,ma refer in principal la descriere si o schimba cu cea de pe dmoz.Singura faza este ca dureaza mult ca sa ajungi in Dmoz.
Pe unele forumuri oamenii platesc pe cei care reusesc ca sa le inscrie siteul in dmoz.
<meta name="robots" content="NOODP">, daca vrei sa nu afiseze descrierea din Dmoz.
Iar despre bani... iara revenim la fantezii?
cat costa sa-mi inscriu site-ul in DMOZ
E ieftin, mai ales daca citesti posturile de aici.
N-o sa iti ia mult timp si ca bani sint putini, cat sa platesti curentul pe care il consumi citind pe forumul asta sau pe alte resurse.
Eu astept de 4 luni inscrierea. Sunt curios daca se va intampla intr-un final. Curios e ca doua siteuri din acelasi domeniu au fost inscrise (siteurile unor membri). Siteul e ok, categoria bine aleasa.. Acum e de asteptat
Sint site-uri care au fost adaugate in DMOZ si dupa 1 an de la trimitere.
Incercati sa intelegeti ca DMOZ nu e doar un alt director web si ca site-urile trebuiesc analizate.
Trimiteti site-ul si vedeti mai departe de ceea ce trebuie sa faceti, daca site-ul e acceptat in DMOZ o sa aflati.
eu cred totusi ca depinde doar de cat de activ este editorul categoriei respective:D
sau cu alte cuvinte cat de lenes este:P:P
Oricum atata timp cat este vorba de voluntariat nimeni nu are ce sa comenteze; chiar daca esti acceptat dupa 1 an
mai rau e sa astepti un an si sa afli ca a fost sters acum 10 luni :))
nici in cazul asta nu vad ce ar fi comentat.
Presupun ca in 10 luni te-ai ocupat de optimizat siteul respectiv si se presupune ca ai urcat ceva cu el in serp si fara DMOZ
odata cu acceptarea in dmoz daca nu ai facut nimic intre timp doar nu te astepti sa ajungi in top 3 :)
ziceam asa ca fapt divers. :))
Salutare
Eu am apus o descriere care sa spunem ca ma avantaja si m-am trezit cu una de genul "prezinta produse ordonate pe categorii si preturi" huh :)
indiferent daca lucrurile sunt facute de voluntari trebuie sa existe bun simt iar daca atunci cand adaugi un site iti spune ca poate dura intre x si y luni pai atunci cand se ajunge la Y trebuie sa ai macar un raspuns indiferent daca este negativ sau pozitiv... este adevarat ca probabil un editor nu castiga nimic dar cu toate acestea nu trebuie sa spuna ca sunt voluntar si din acest motiv poate dura si Z luni, daca nu ai interes sa-ti indeplinesti intr-un timp rezonabil atributiile atunci nu te mai baga...
Poate imi explica si mie un editor DMOZ ce lagatura are descrierea site-ului din categoria SLanic Moldova:
"Vila Ioana - Prezentarea posibilităţilor de cazare, a posibilităţilor de tratament oferite de staţiunea Slănic Moldova, precum si o scurta galerie foto cu imagini din staţiune. "
cu faptul ca ei isi promoveaza doar pensiunea lor.....
Descrierea are intr-adevar legatura cu site-ul si pezinta foarte multe informatii utile.....:))
Eu cred ca a fost o perioada de glorie a DMOZ cand, cu anumite greseli, chiar se faceau inscrieri in acest director....acum....nu numai ca dureaza o vesnicie pana accepta un site nou.....dar mai au si prostul obicei sa-ti spuna ca site-ul nu e concludent pt categoria respectiva...desi puteti vedea exemplul de mai sus....
radu4us nu mai folosi DMOZ daca crezi ca "a fost o perioada de glorie a DMOZ".
Cred ca stii ca DMOZ nu e un serviciu ptr webmasteri....
Daca consideri ca esti neindreptatit, raporteaza un abuz.
cat de des pot sa imi inscriu situl in dmoz? am incercat de catava ori fara succes
Incearca o data la 3-4 luni. Nu-l inscrie in fiecare saptamana, ca nu e ok.
am adaugat si eu de o saptamana.. sper ca mil accepta :D
E de asteptat cu acest dmoz,iti trebuie rabdare de otel...asteptarea cred ca se duce spre ani...lunile nu intra in calcul.
Sa inteleg ca de fapt inscrierea e "la ghici" sau cum?
Am patit-o si eu cu un amic, i-am inscris: http://www.discountsroom.com/ m-a rugat sa ii fac un seo minim pana apuca sa puna continut si sa il aranjeze cum vrea el, si am zis ca tot dureaza 1-2 luni (asa ma gandisem eu) si nah, o sa aiba timp omul. Am verificat zilele trecute si nu apare, fiind cam 2 luni de cand e inscris (daca nu chiar 3) insa nu m-am gandit sa incerc din nou, dar din ce citesc aici presupun ca unele cereri se pierd si trebuie reincercat pana ai succes, nu?
Krumel
daca pe o categorie scrie Ultima actualizare: 7:03 PT, duminică, august, XX, 2009 atunci a aprobat/respins ultima data editorul ? :rolleyes:
Nu te anunta nimeni, n-au facut niciodata asta. Deci nu mai astepta.
Trimite site-ul si apuca-te de altele sau continua ce faceai.
Daca site-ul o sa fie adaugat, bine. Daca nu, la fel de bine. Nu e nici o paguba daca nu il ai in DMOZ.
si da ca nu sunt acceptat in dmoz primesc e-mail ca am fost respins sau ? si da ca am fost acceptat primesc tot email sau nimic ? dupa cate vad eu dmoz nu confirma nimic.
Nu o sa primesti mail nici daca ai fost acceptat, si, mai ales , nici daca ai fost respins. Siteul tau va fi listat....sau nu. Simplu .
Cred că depinde foarte mult de categoria în care înscrii un site. Am luat, de pildă, săptămânile trecute categoria "Magazine Calculatoare" (Regional/Romania) şi am găsit acolo 3 site-uri. 2 dintre ele duceau către magazine care nu mai existau în prezent iar cel de-al 3-lea era Flamingo Computers.
Aşadar cred că există şi acele categorii de care nu se ocupă ABSOLUT NIMENI şi implicit linkul tău rămâne neaprobat până-n purul purului şi vecii vecilor. Amin.