Cumpar postari pe pagini Facebook, fani romani, nu conteaza nisa.
Pret pentru 1, 3 sau 5 postari (link catre un site web sau distribuirea unei postari de pe o pagina de-a mea).
Versiune printabilă
Cumpar postari pe pagini Facebook, fani romani, nu conteaza nisa.
Pret pentru 1, 3 sau 5 postari (link catre un site web sau distribuirea unei postari de pe o pagina de-a mea).
sunt interesat
Pentru a da mai multe detalii, cf unei cerinte dintr-un mesaj privat.
Ai o pagina fb rezonabila acestui scop (xy.000 sau xyz.000 aprecieri, impact decent) pe care vei posta un link (sau mai multe) pe care [ti-l]|[ti le] voi livra.
Primesti bani pentru asta (only paypal) daca am fost e acord cu propunerea ta.
Nu am primit decat o singura oferta de pret (pagina 200k+), in rest doar ceva de genul "nu te costa nimic, fa-ti treaba daca te pot ajuta cu pagina mea" (majoritatea) sau "n-am mai vandut niciodata, ii poti face tu o oferta de pret?".
Nici eu n-am mai cumparat, dar am un buget stabilit pentru a testa impactul a catorva postari la lansarea unui site de divertisment.
LE: mai astept oferte, inca ma [cuvant cenzurat] si ma voi [acelasi cuvant cenzurat] inca zile bune cu siteul ce urmeaza a fi lansat.
Am nevoie in continuare de postari (distribuiri) pe facebook pentru saptamana viitoare.
Aștept preț pentru 1, 2 sau 3 postări (distribuiri a unui link al unui website a unei postari de pe o pagina fb de-a mea).
Iti postez eu vreo 2-3 pe o pagina 100k+, nu te costa nimic.
Salut,
Ce vrei sa promovezi? Poti sa imi lasi pe MP un link? Mersi.
Un site de divertisment care va conține linkuri către un site de călătorii. Prin aceasta campanie doresc expunere, nu monetizare directă (comerț, publicitate etc).
Ar trebui sa meargă orice fel de pagini, mai ales cu public tânăr și cu un procent semnificativ de femei.
Site-urile vor fi operaționale în câteva zile.
Ti-am lasat mesaj privat.
Accept și gratuități, bartere in bere șamd :D
Nu fiți așa de pesimiști, voi avea mare succes și cine știe cât va valora o bere cu mine. :D
Investește în viitorul tău!
Și dacă nu va ieși nimic tot voi mulțumit; nu va trebui să trăiesc cu gândul "ce-ar fi fost dacă...". :)
Citat:
Sal, cu cea mai mare placere, nu stiu cat efect va avea, dar ceva in plus nu strica.
Citat:
Nu te costa nimic
Citat:
Bineînțeles că te ajut
Doar că Facebook afișează la putini acum
Citat:
Nu-ti pot lua bani deoarece nu am nici o idee ce impact va avea si cat te va ajuta. Lasa-mi linkul cu postarea pe care-o vrei shareuita. Daca prinde si are impactul asteptat, ramai dator c-o bere sau un advertorial pe undeva.