Da omul gratis pagini de facebook, trafic, si cine stie ce ne mai oferea, si voi puneti la indoiala faptul ca n-a fost corecta extragerea prin random.org... aoleu =)))
Versiune printabilă
Da omul gratis pagini de facebook, trafic, si cine stie ce ne mai oferea, si voi puneti la indoiala faptul ca n-a fost corecta extragerea prin random.org... aoleu =)))
Care extragere?
Vorba omului, n-ai nevoie de doua facultati sa te prinzi ca nu a fost nicio extragere.
Eu din cate am inteles, extragerea nu a fost din 100 de numere ci doar din cele inscrise in concurs (care intr-adevar, trebuiau alese din cele de la 1 la 100 - poate de aici confuzia).
Au fost inscrisi doar 16 colegi cu numerele 3, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 21, 28, 33, 44, 47, 49, 60, 66, 88 si unul din ei a luat numarul 7.
Sansele de castig ale fiecaruia erau de 8,33%.
Extragerea are sigur castigator din prima generare pentru ca doar cele 16 numere erau in concurs, nu erau si altele, 42, 56, 77, 83 sau 99 ca sa fie nevoie de inca o extragere in caz ca iesea un numar nealocat.
Parerea mea e ca s-a exagerat in privinta corectitudinii.
Partea cu limbajul si insultele e alt aspect, dar acesta a degenerat din faptul ca nu s-a inteles mecanismul concursului.
Parerea mea...
Eu nu am apucat sa ma joc, vreau si eu nr 42Citat:
Prea tarziu. Acum e pe stop deja..Stop-joc, stop-cont.
Pot sa il introduc in aplicatia celor de la random.org si sa joc doar acest numar pana iese?
Cine imi ofera premiul ?
Pot sa ma premiez singur ?
666 daca se poate
Si mie-mi promisese un voucher de 50usd pentru facebook ads.. :( :))
1. si ma rog frumos cum a generat un numar din alea 16? A numerotat numerele? Daca da, ce sens mai au numerele?
2. corectitudinea nu are grade de comparatie.
In plus, nu a degenerat nimic. Nu l-am banat pe OP, doar ca i s-au adunat punctele de la infractiuni. Topicuri puse aiurea, topicuri fara rost, ijurat colegii pe forum etc. Daca te uiti la discutie, eu doar am spus ca e o intrebare buna aia cu "de cate ori ai apasat pe generate". Si s-a aratat foarte deranjat, a zis ca ar rebui sa moderez un cos de gunoi or smth. Deci na, tu zici ca a degenerat ca nu am inteles eu mecanismul. Oi avea si tu dreptate.
Baga si la mine mailu ca-mi vreau voucherul de 50 usd promis! ª))))