si extragerea cum a avut loc?
Versiune printabilă
si extragerea cum a avut loc?
Exact cum ti-am si spus random org :).
Rog persoanele ce nu au castigat sa se abtina de la reputatie negativa... este un concurs si nu poate castiga toate persoanele , v-am promis in fiecare zi un nou concurs.
astterx te-as ruga pe viitor sa nu mai participi la concursurile mele , pentru ca vad mereu atunci cand tu nu castigi oferi reputatie negativa.
cum anume ai vazut tu ca mereu dau reputatie negativa daca nu castig? am mai participat cumva la concursurile tale?
cum a iesit numarul 7? de cate ori ai apasat Generate?
astterx , ai ceva de obiectat te certi cu random org , eu nu cunosc pe nimeni pe aici decat o singura persoana pe Mishu dupa cateva discutii pe messenger , in rest pe nimeni , 2: Tu ai impresia ca imi irosesc timpul si banii de dragul de a avea ce face?
Nu ai ce face? , te cred in stare daca nu iti ies numerele la loto sa intrebi de cate ori au extras ca sa nu iasa ale tale , pur si simplu din toate numerele scrise de voi am extras cifra 7 , simplu scurt si la obiect
Castigatorul de ieri a fost phoenixman si-a primit premiul , astazi PUNCT , maine vedem.
Am incheiat discutia , nici daca fac un concurs nu scap de carcotasi de genu.
Putin respect , ofer totul gratuit , nu vand nimic la nimeni , nu cer nimic la nimeni , ofer ca asa consider eu si doresc eu , nimeni nu te obliga sa participi sau sa citesti, cati din utilizatori mai ofera ceva gratuit? ( Vezi ca nu sunt ieftine mai deloc pagina de facebook si traficul , si pana la 30 de zile mai am concursuri din ce in ce mai mari )
O seara placuta
( Daca doresti iti fac printscreen cu reputatiile oferite de tine )
Serios, intrebarea e foarte buna, de cate ori ai apasat pe "generate" la fiecare concurs?
Dan , o singura data , dar pentru a te multimi pe tine preafericitule , o sa filmez desktopul , NU CUNOSC PE NICI UN UTILIZATOR DE AICI ... dar ce pretentii sa am de la tine ... tocmai ai facut utilizatori seopedia ieftini ( in celalalt post ) ar trebui tu sa moderezi doar cosul de gunoi fara suparare... esti o simpla gluma ( mai astept avertismente sau ban din partea ta )
cu sistemul tau care ghiceste din prima un numar din 15 selectate in intervalul 1-100 ai putea sa joci la loto sau sa faci un script anti-captcha
Nu este un numar de la 1-100 , este din numerele selectate de voi , am spus mai sus , ia-te de mana cu DAN si faceti un control la ochii , va promit va trimit eu banii pentru ochelarii , tocmai de aceea nu trebuie sa generez de mai multe ori
Numerele sunt de la 1-100 , din ulterior adaugate doar cele alese de voi si din ele extragerea ... DOOOH , nu ai nevoie de 2 facultati sa iti dai seama :))
Apropo super moderatorule alt off topic iti faci oare meseria?
Prea tarziu. Acum e pe stop deja..Stop-joc, stop-cont.