Exact la fel e si in cazul conturilor de yahoo.
Depinde si de om :)
Versiune printabilă
Exact la fel e si in cazul conturilor de yahoo.
Depinde si de om :)
Mie mi-au furat roata de pe spate, nu s-au chinuit sa taie lantul si sa ia toata bicicleta. Asta in vazul lumii, pe la ora 14. I-am intrebat pe niste prosti din zona daca au vazut ceva, au zis ca au vazut dar n-au stiut ca nu e bicicleta lui ala. Deci... aparent posesorii de biciclete isi dau jos rotile asa de chestie. Era legata de o teava de gaz :)
Eu practic ingineria sociala de peste 25 de ani in scopul cercetarii, iar in online de 12 ani. Ce ziceti, sa scriu un ebook cu metodele de protectie sau nu? Insa e evident ca va fi sabie cu doua taisuri si cei care vor sa practice aceasta metoda isi vor perfectiona si mai mult aceste metode.. dar poate si voi veti fi protejati mai bine.
Deci, ce ati alege? :)
Nu am descoperit America, doar explicam metoda ;)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Uita-te la filmuletul asta in caz ca nu il stiai :)
Uite asta e un caz intr-adevar unde castigi usor in instanta.
Mie mi-au blocat cateva ore contul de Yahoo!, incercand sa-mi afle parola, iar cu cateva luni inainte se incercase spargerea intrebarilor de securitate, tot la acelasi cont. Nu imi fac mail-ul public niciodata si nici nu ma inscriu cu el pe toate site-urile, asa ca e putin ciudat. Dar ce sa zic... mai sunt si oameni care se cam plictisesc (pt ca nu-i duce mintea la mai mult). :)
Noutati, tanarul pusti , mi-a lasat offline cu parola, si mi-a spus ca ip-ul pe care il am nu este al lui ca daca vrea poate sa isi puna si ip-ul meu , si nu am avut cum sa ii zic ca offline-ul era de pe id-ul meu de mess, ca vroiam sa ii transmit ca o sa imi instalez ccproxy sa poata sa isi puna ip-ul meu :)) , deci e un pusti care sta pe ip real de rds , si de fiecare data ip-ul din Buzau, ce sanse sunt sa aibe 2 proxyuri in Buzau :)
@Cristina : nu trebui sa il ai public e indeajuns sa ii fure parola unui prieten din lista ta
Banala treaba cu furatu parolei, adica, era mai bine sa-i fi zis direct care-i parola. Una peste alta, am inceput si eu sa-mi mut conturile pe un email creat pe unul dintre domenii, mi-se pare mai "safe" adica, e un email la care pot reseta parola in orice moment. Dar Yahoo Mail-u e urat de tot, adica greu sa recuperezi un cont de la ei.
Ps. Nu te-ai gandit sa dai si tu forgot password dupa ce ti-ai pierdut parola de la cont ?
este foarte veche metoda. iti pot analiza si conturile sociale (hi5, facebook) pentru a gasi date gen data nasterii, locul, zipcodeul, etc.