Tks: Custom Robots.txt !!!
Cat de curand o sa-mi refac blogul personal.
Versiune printabilă
Tks: Custom Robots.txt !!!
Cat de curand o sa-mi refac blogul personal.
se pare ca blogger are ceva probleme weekendul asta, tot apare "Service Unavailable Error 503"
Foarte bune schimbarile!
:) ori ochii mei sunt de vina ori astia sunt praf la design.e ok, se simte schimbarea dar intrebarea e cum sa revin la design-ul clasic? :)) abia m-am obisnuit cu youtube.com acum si astia cu blogger.
bloggerul e bun cand iei un domeniu .info ai chef de scris si nu stii daca bloggingul e de tine.
p.s:ati observat pana acum autobloguri pe blogger?
poate vorbim de acelasi bloguri.ti-am trimis pe pm un link.interesant e traficul pe care il strang :) e si mai tare ce zici tu, adica un fel de bot pe un remote.
Un widgets pentru Categori aveti habar ? Momentan folosesc widgets-ul pentru tag-uri pe post de categorii dar nu ma mai lasa sa selectez eu ce tag-uri doresc sa le afiseze ci toate la un loc.
:) hmm nu.si eu folosesc blogspot pentru ca imi place faptul ca, creste repede in PR.problema vine cand sa il muti...
edit:in momentul cand te intreaba daca sa ti le afiseze ca nori sau ca lista, nu te intreaba daca vrei toate tag-urile sau nu?la asta te referi?
apropo la ce ai scris mai sus, de la 1 aprilie noul design de la blogger va fi obligatoriu :) asa ca e trecut de mult de 1 aprilie :) si nu mai ai cum sa te intorci la vechiul design
si de ce sa te muti nu vad motivul..
Ma intreaba selectez doar cateva si nu mai apare pe site, acum 3 zile imi apareau tag-urile pe site dar dupa ce am adaugat inca unul a disparut.
pai simplu.
1.nu sunt sigur ce domeniu sa iau, ca nu as lua un exact keyword match pentru ce blog am acum
2.astept sa iau pr 4 si dupa fac mutarea daca e.
3.la toti vad ca le arde sa se rebranduiasca...(la youtube parca m-am obisnuit, dar noul design blogger nu imi place)
Am 3 conturi pe blogger.com. Pe toate pot sa revin la vechiul design. Pe doua din conturi am dat feedback negativ in perioada cand se testa, cand anuntau noul design, ramanand pe cel vechi. Pe al treilea cont am trecut la versunea noua doar ca sa ma acomodez, in caz ca ar fi obligatoriu mai tarziu. Astazi am revenit la vechiul design si cu acesta. In dreapta sus, pe rotita Optiuni Blogger -> Revenire la vechea interfata. Fara probleme.
O fi contand ca le-am dat feedback negativ? Nu stiu, dar pot sa fac trecerea intre interfete fara probleme, fara sa raman "blocat" pe una.
si eu am revenit azi la vechiul design.
design-ul nou nu imi arata toate "facilitatile" fata de cel vechi.inclusiv meniul care imi permita sa vad postul in format html sau plain arata bad.plus de asta ca nu vad de unde sa pot adauga links, fond etc. la text.
https://lh3.googleusercontent.com/-S...1600/meniu.PNG
Ce este asa greu?
aleeeeluiaaaaaa..
nu imi apare, sau cel putin inainte sa revin la design-ul vechi.am intrat cu chrome, ie, mozilla si tot nimic.
in momentul ala aveam chef de un post, asa ca am revenit repede, repede la look-ul vechi :)
Poate ai probleme cu flash player ?
tot ce se poate zaho :) oricum i love the old version.ma tot gandesc de unde sa iau un domeniu .eu nu prea scump :) ca sa migrez
Godaddy 7 $ si ceva mai exact .com :)
"Vechea interfață a serviciului Blogger va fi eliminată în cursul lunii viitoare. Treceți acum la o versiune superioară." deci.. :)
Parolare posturi.
Nu toate. Adica doar anumiti useri sa vada anumite posturi.
Mis eu chior sau parca era optiunea asta si nu mai exista?
Inca o chestie interesanta: Blogger Buster: Create Custom Permalinks for Blogger Posts
Fun in firefox:
Serviciul Blogger nu mai acceptă browserul dvs. Unele părți ale serviciului Blogger nu vor funcționa și e posibil să apară probleme.
Dacă aveți probleme, încercați Google Chrome. | Renunțați
are cineva idee cum se face un redirect pe blogger? trebuie sa iai toate linkurile vechi www.domeniu(.)com/link si sa le redirectezi manual catre www.domeniunou com/link? sau exista si alta solutie?