cine are cont pe stumbleupon.com ??
nu de alta poate Stumble it - im putin sa crestem si acolo
aceeasi intrebare pentru digg va rog frumos
Versiune printabilă
Eu am cont pe stumble, da reformuleaza ce ai vrut sa zici ca nu inteleg nimic.Citat:
si eu pe ambele
Si eu am.
As propune sa-i dam toti un PM deschizatorului thread-ului cu un YM id, apoi el sa trimita lista la toti pentru a ne ajuta reciproc la stumble exchange. Fiecare isi face un grup Stumble . Nu uitati, fara mass-uri tampite si alte porcarii. Doar Stumble.
Stumble si digg baneaza imediat daca despisteaza chestia asta. Baneaza si daca iti bagi siteul tau prea des
sandossu zice bine :) daca dai submit prea des cu acelasi user la articole din acelasi site iti baneaza site-ul, daca voturile pe care le primesti sunt aceleasi la fiecare articol e clar vot exchange si se baneaza.
site-urile de social bookmarking au un algoritm de detectare a chestiilor de genu asta foarte tare ;)
cine frate vorbeste de submit prea des ? si nu de alta intreb .... dar nu crezi ca ar trebui sa fii un pic "cu fluturasi la mansarda " ca sa apesi pe acel buton (i like it ) de 1000 de ori ? cand de fapt nu merge decat o singura data ? .... dar ma rog ... nu mai vreau sa comentez .
doritorii ii astept in continuare
O precizare , scuze de off topic:
E in general dovedit ca traficul provenit din siteuri de social bookmarking nu este de calitate. Majoritatea vizitatorilor veniti din Digg nu se reintorc pe site si nici nu clickuie reclamele adsense.In plus, in eventualitatea in care reusiti sa aduceti un articol pe prima pagina o sa aveti un boom care o sa va darame hostul, si va veti trezi si cu hostul suspendat, sau , in cel mai fericit caz vi se va sugera politicos sa treceti pe un server dedicat. Si atunci intrebarea mea ar fi: Se merita efortul? Eu personal folosesc digg doar pentru link building si pentru o indexare extrem de rapida.
Parerea mea.
Roby in general se merita, altfel n-ar fi utilizat de o gramada de webmasteri. Iar cei care critica aici Stumble sunt tocmai cei care stiu sa-l foloseasca mai bine :)
Nu-i asa Nosfer?
In continuare ideea unui grup de Stumble este buna. Cu cat mai mare cu atat mai bine, fiecare diversificandu-si stumble-urile pentru site-ul respectiv in functie de userii online.
nu m-am referit la aia - ai un blog de ex, azi dai submit la un articol, maine la altu, peste o saptamana la altu tot de pe blogul ala - sunt prea multe articole submitate de acelasi user de pe acelasi site ~ stumble nu incurajeaza promovarea propriilor site-uri ci site-urile cu continut interesant de pe net. Daca useru "x" baga intr-o luna 10 articole de pe propriul site in sistem e clar ca singurul lucru pe care vrea sa-l faca e sa-si promoveze propriu site, fara nici un interes sa faca precum restul userilor => concluzia: ban sau traffic foarte foarte putin. daca ai multe articole submitate care intotdeauna primesc voturi de la aceeasi useri e la fel de clara treaba ca incerci sa pacalesti sistemu si ai niste prieteni care de fiecare data te voteaza, indiferent de calitatea continutului => tot la ban se ajunge.
@ danielu - eu si sandosssu il criticam :)) mie stumble mi-a banat vreo 5 useri, reddit vreo 60 :p si stim deja cum trebuie gandite submiturile ca sa para natural si asta in nici un caz nu e cu "BA FRA DA SI MIE UN VOT CA-TI DAU SI EU".
Hai sa va spun pe scurt experienta mea cu digg si stumbleupon.
Stumbleupon:
Primul user, sandossu, 6737 siteuri votate in total, 184 fani la profil. O data la cateva zile votam sau dadeam submit la un post din blogul meu. Blogul era de stiri, continut unic, nimic spam. Deodata s-au trezit ca ma baneaza.
Al doilea user, sanduu, 4541 siteuri votate in total, 167 fani la profil. Cam o data la 7-10 zile bagam o stire de pe blogul meu sau votam. La fel blog calumea. m-au banat prima data in septembrie fara motiv, m-am certat cu ei si m-au debanat, dar m-au banat iar acum o saptamana si nu mai raspund la contact.
Pe langa blogul meu adaugam saptamanal zeci de articole interesante si votam sute de siteuri. Nu votam prea des acelasi site, nu votam nimic spam, ci doar ce imi placea.
Pe partea cu traficul, stumbleupon e foarte bun, cantitativ. Pana sa schimbe algoritmul total, acum o luna, imi aducea cam 200,000 de vizite lunar pe un singur blog. Acum inca imi aduce aproximativ 80,000 fara ca eu sa fac nimic.
Problema e ca in continuu vad useri banati.
Digg:
Primul user, sandossu, mi l-au banat acum cativa ani cred, pentru ca faceam schimb de voturi pe digitalpoint.
Al doilea, sanduu, mi l-au banat acum o saptamana pentru rasism ( am adaugat o poza amuzanta care facea referire la negrii ), dar m-am inteles cu ei si m-au debanat. Am un user destul de bun si am destule stiri ajunse populare ( momentan 111 ), dar pentru ca algoritmul e facut astfel incat daca voteaza aceleasi persoane un site voturile nu mai conteaza, stirile din blogul meu nu au mai ajuns pe prima pagina de 4 luni. Si asta nu e din cauza ca as face schimb de voturi, ci pentru ca sunt aceeasi fani care ma voteaza.
Traficul venit variaza foarte mult. Ultima data cand am ajuns pe prima pagina cu o stire cu blogul de tehnologie, a fost stirea la Autos si au venit 4,000 de vizite, deci foarte putin.
In schimb, cu o poza funny am avut peste 290,000 vizite.
Eu sunt foarte activ pe majoritatea siteurilor de social media si cunosc userii de top de pe ele, iar treaba nu e asa simpla cum vrei tu sa faci. Recomand sa faceti totul corect, iar daca aveti de gand sa adaugati pagini de pe un site simplu si nu ceva viral, sunt mari sanse sa va baneze, mai ales daca si votati stirile si ajung populare.
P.S am impresia ca am scris cu picioarele, dar e aproape 4 dimineata si se simte oboseala. Imi cer scuze