cine are cont pe stumbleupon.com ??
nu de alta poate Stumble it - im putin sa crestem si acolo
aceeasi intrebare pentru digg va rog frumos
Versiune printabilă
Eu am cont pe stumble, da reformuleaza ce ai vrut sa zici ca nu inteleg nimic.Citat:
si eu pe ambele
Si eu am.
As propune sa-i dam toti un PM deschizatorului thread-ului cu un YM id, apoi el sa trimita lista la toti pentru a ne ajuta reciproc la stumble exchange. Fiecare isi face un grup Stumble . Nu uitati, fara mass-uri tampite si alte porcarii. Doar Stumble.
Stumble si digg baneaza imediat daca despisteaza chestia asta. Baneaza si daca iti bagi siteul tau prea des
sandossu zice bine :) daca dai submit prea des cu acelasi user la articole din acelasi site iti baneaza site-ul, daca voturile pe care le primesti sunt aceleasi la fiecare articol e clar vot exchange si se baneaza.
site-urile de social bookmarking au un algoritm de detectare a chestiilor de genu asta foarte tare ;)
cine frate vorbeste de submit prea des ? si nu de alta intreb .... dar nu crezi ca ar trebui sa fii un pic "cu fluturasi la mansarda " ca sa apesi pe acel buton (i like it ) de 1000 de ori ? cand de fapt nu merge decat o singura data ? .... dar ma rog ... nu mai vreau sa comentez .
doritorii ii astept in continuare
O precizare , scuze de off topic:
E in general dovedit ca traficul provenit din siteuri de social bookmarking nu este de calitate. Majoritatea vizitatorilor veniti din Digg nu se reintorc pe site si nici nu clickuie reclamele adsense.In plus, in eventualitatea in care reusiti sa aduceti un articol pe prima pagina o sa aveti un boom care o sa va darame hostul, si va veti trezi si cu hostul suspendat, sau , in cel mai fericit caz vi se va sugera politicos sa treceti pe un server dedicat. Si atunci intrebarea mea ar fi: Se merita efortul? Eu personal folosesc digg doar pentru link building si pentru o indexare extrem de rapida.
Parerea mea.