Sunt mari dezavantajele daca am un domeniu .org cu nume in englez iar contentul in romana ? ( ma refer la numele siteului in engleza )
Versiune printabilă
Sunt mari dezavantajele daca am un domeniu .org cu nume in englez iar contentul in romana ? ( ma refer la numele siteului in engleza )
Avand continut in romana ar fi recomandat ca hostingul sa fie in Romania, tinand cont ca google tine cont de regiunea de unde se face cautarea atunci cand afiseaza rezultatele.
Cat despre numele domeniului si tld, chiar n-au nicio importanta. Sunt prea multe exemple de site-uri cu nume care nici macar nu reprezinta un cuvant in vreo limba si care o duc foarte bine.
Yeah ... content is king !
Ideea e sa nu faci content in romana si meniurile/optiunile sa fie in engleza. Si eu mi-am tradus cam tot site-ul in romana, altfel arata ciudat...
Am mai vazut site-uri cu romengleza si nu prea imi plac :P
hosting in Romania? asta cu hosting chiar ca nu conteaza in timp ce numele domeniului conteaza, pt romania e mai bine .ro
Numele domeniului conteaza chiar foarte mult - mai ales daca reusesti sa incluzi acolo ceva cuvinte pentru care vrei sa optimizezi. Locul in care este tinut hostul as spune ca nu conteaza din punct de vedere seo, in timp ce extensia domeniului conteaza la fel de putin ca numarul de la pantof.
Adica sunt posedati :))
Joke :P
barosanu, te provoc la un raspuns bine argumentat, cu exemple, link-uri si toate cele !
si eu te provoc la a nu mai da sfaturi anapoda...
Draga domnule, daca doriti sa faceti circ va recomand Str. Aleea Circului nr. 15, sector 2. Aici ne aflam din cu totul alte motive. In cazul in care credeti ca stapaniti adevarul despre seo, va asigur ca toti cititorii seopedia asteapta cu nerabdare parerile dumneavoastra extrem de pertinente.
am si eu un site maxim 1500 unici pe zi .. il am de 6 luni si vad ca google nu ii da pagerank ...pe ce criterii da google pagerank ?
depinde cate link-uri ai pe site-uri care au pr mai mare decat al tau. desi nu ignora paginile cu pr mic, pt ca si ele la randul lor pot avea pr mare la urmatorul update. ideea e sa ai cat mai multe link-uri catre site-ul tau.
Daca imi permiteti cu putinul pe care il cunosc! Daca targetul tau este Romania e bine sa sa ai domeniul ro (romanesc) la fel si hostingul si CONTENTUL! Asta probabil tine de marketing! Oare cati utilizatori romani nu cunosc limba engleza? Deci tinteste un anumit public! Poate ca nu am prea mare experienta in SEO dar din experienta iti spun ca atunci cand incepi o afacere primul lucru care conteaza este cui te adresezi!
Cat timp pe google.ro, odata selectata optiunea "pagini din Romania", apar rezultate cu extensia in engleza, este evident locatia hostingului conteaza, si nu extensia.
Dati o cautare dupa librarie :)
fa tot in romana sau in engleza e cel mai simplu
e bine ca a inceput si aici o cearta...
anyway..parerea mea
1. daca poti ia-ti domeniu .ro dar daca ai .com sau .org nu e o prob
2. hostingu ar trebui sa fie in Romania, e mai bine pt Google..dar asta nu inseamna ca daca il ai in alta parte vei fi ignorat
3. contentul romana 100% si linkbackurile care ti le iei sa fie majoritatea din .ro ( dar orice link care il iei te va ajuta, sa nu le eviti acum :) )
asta mai pe scurt asa :)