Atunci o problema cu serverul, nu trebuia sa modifici tu ceva in .htaccess. Era de ajuns sa modifice cel care lucreaza la server.
Versiune printabilă
Cum se numeste respectivul modul ?
sh404SEF. Si orice modificare ii fac in setari, imi da purge la linkuri si le recreeaza doar cand dau click pe ele. Acum nu mai am de ce sa fac modificari in setari, dar am ramas cu erorile respective in Google...
Incearca artio jom sef sau alte module pentru SEO. Sunt destule...
Ciudat si enervant... Google continua sa imi creasca numarul de erori pt pagini care de fapt sunt 100% working...
Deja am 105 erori dintre care 80% sunt false. Sa trimit mail la Google? Ca vad ca de pe 21 nov nu au mai indexat home-page-ul. Daca schimb modulul de SEF nu imi dau mai rau in cap? :P
Ce pot sa fac?
Mai omule. Daca modulul SEF nu isi face treaba, atunci cauti altu. Faci un site map si ii dai submit la google. In maxim o saptamana vei avea si link-uri ok si vei fi si indexat.
ok, incerc varianta asta! mersi!
Nu e cinestie ce nici artio joomsef. L-am incercat si pe ala si folosesc acum tot ceea ce folosesti tu. Incearca sa iti pastrezi linkurile undeva, iar daca se intampla vreodata sa fi nevoit sa schimbi ceva, iei fisieru din arhiva si recreezi linkurile manual in cazul in care nu sunt foarte multe.
la mine sunt foarte multe link-uri, aici era problema. in orice caz, am schimbat sistemul de SEF si cu toate ca am ff multe erori in Google Webmaster Tools din cauza ca nu mai am link-urile vechi valide, o sa se rezolve cu timpul.