am luat un pR4 pe un blog de pe weblog.ro, nepromovat, inscris doar in 1 sau 2 directoare..in rest nesatisfacator.
Versiune printabilă
am luat un pR4 pe un blog de pe weblog.ro, nepromovat, inscris doar in 1 sau 2 directoare..in rest nesatisfacator.
Eu am urcat o pozitie in cautare , sunt dupa un cuvant cheie pe prima pagina la cautare si azi observai ca am urcat un rezultat !
La pagerank , pana acuma nici o schimbare !
Se da urmatoarea situatie :
- de pe data de 20 octombrie googlebotul nu a mai putut accesa situl din cauza unei erori 403 care era de fapt 302
- pe data de 26 a fost update de PR din cate inteleg iar astazi 30 am rezolvat problema cu site-ul
Intrebare : mai beneficiez de modificarea PR-ului la urmatoarea vizita a googlebot-ului ? Intreb deoarece situl nu exista dpdv al google-ului in jurul datei update-ului ...
Am luat P4 la un site nou care avea PR0, crestere la unul P2 -> P3
Dar am si 2 site-uri care au scazut de la P4 la P3.
De unul recunosc ca nu m-am mai ocupat dar de celalat da ... si nu prea inteleg.
Eu am observat si o schimbare la IBLs...a sarit de la 98 la 179...o fi si update de IBL?
Eu am de raportat asa:
siteul nr 1
mentinere PR4
mentinere SERP
crestere IBL
siteul nr 2
mentinere PR3
mentinere SERP
mentinere IBL
siteul nr 3
crestere PR3 la PR4
crestere SERP pe locul 2 de pe 4 pe cel mai important cuvant cheie
crestere IBL
Un update de IBL urmeaza dupa un update de PR. PR-ul se ia datorita IBL-urilor si evident ca imediat urmeaza si update-ul de IBL.
Am observat o crestere a IBL-urilor pentru toate site-urile mele.
De exemplu: site cu 0 IBL-uri pana acum , are 20 de ieri.
Peste 3000 de IBL pe Smarty :)
da, confirm si eu, a avut loc update-ul de IBL