Mesaje pentru site - Conţinut nesemnificativ
Astazi cand am intrat pe site-ul cu pricina am observat ca mi-a scazut traficul la 15%. Am intrat in webmaster tools si am primit urmatorul mesaj:
http://www.dezm.ro/: Conţinut nesemnificativ
"Google a detectat că unele dintre paginile dvs. ar putea utiliza tehnici care nu respectă Regulamentul Google pentru webmasteri.
Ca urmare a faptului că site-ul dvs. cuprinde conținut nesemnificativ, cu valoare redusă sau fără valoare, Google a aplicat o acțiune spam manuală pentru dezm.ro/. Pot exista și alte acțiuni aplicate site-ului sau unor părți ale acestuia.
Acțiune recomandată
Actualizați site-ul, astfel încât acesta să respecte Regulamentul Google pentru webmasteri.
După ce ați efectuat aceste modificări, trimiteți o solicitare de reevaluare.
Pentru o listă actualizată cu acțiunile manuale aplicate în prezent site-ului dvs., accesați pagina Acțiuni manuale. Dacă nu se afișează nicio acțiune manuală, nu mai este necesar să trimiteți o solicitare de reevaluare.
Dacă stabilim că site-ul dvs. nu mai încalcă regulamentul Google, vom revoca acţiunea manuală.
Dacă aveţi întrebări privind modul de soluţionare a acestei probleme, accesaţi Forumul de ajutor pentru webmasteri."
Ce este de facut acum ? Nu inteleg de ce am primit aceasta raportare. Nu inteleg de ce mi se spune ca aceasta actiune a fost aplicata din cauza spam? Avand in vedere ca acest site este unul de dezmembrari nu blog personal, stiri, articole sau mai stiu eu ce. In toate articolele postate se mentioneaza ce se dezmembreaza din masina respectiva.
Oricum multumesc celui care a trimis o raportare a site-ului meu la google, :clap: .
Sugestii ? Pareri ? Multumesc